15.1.2019.
David Meikle

How To Tame and Retain Difficult Clients: Client Whispering

O radionici

Činjenica je da je rad s klijentima izazovan i težak, no postoje i slučajevi gdje je gotovo nemoguć. Bez obzira na razloge poput sukoba karaktera, kulture kompanije, raznih proceduralnih usporavanja organizacije ili kombinacija svega navedenog, suradnja s nekim klijentima ponekad je nerazumno zahtjevna i teška.

Imati takve klijente u portfoliju agencije često znači srozavanje morala i rast nezadovoljstva zaposlenika. Takvi accounti često su manje efikasni i skuplji, ali su takvi klijenti ponekada toliko veliki i važni da agencija nema izbora nego namontirati osmijeh i nastaviti dalje s radom.

Koji su konkretno izazovi u komunikaciji i suradnji, tko od koga želi što te kako izgraditi kvalitetan odnos s klijentom, a da se pritom ne naruše odnosi unutar agencijskog tima i same agencije?

Client Whisperer David Meikle otkrit će vam insighte, alate i tehnike kako se nositi s takvim klijentima te kako ih nježno usmjeriti prema kvalitetnijoj i efikasnijoj suradnji, koja će biti podnošljivija i manje štetna za agenciju.

 

KOME JE RADIONICA NAMIJENJENA?

Radionica je namijenjena direktorima, new business, client service i account direktorima te drugima čiji posao uključuje direktnu komunikaciju s klijentima.

O predavaču

David Meikle, inovator i lukavi pregovarač te autor knjige “How to Buy a Gorilla: Getting the Right Muscle Behind Your Advertising Efforts”, osnivač je konzultantske tvrtke Salt Partners s više od 20 godina iskustva rada u industriji.

Tijekom svoje karijere radio je i u svjetski poznatim agencijama Grey London i Ogilvy&Mather, surađivao je s klijentima poput Nestléa, American Expressa, Forda, Unilevera i Kimberly Clarka, a kao Group Managing Director u agenciji Ogilvy Russia svojim radom je povećao zadovoljstvo klijenata i dobit agencije za čak 500%.

Agenda

15. 1. 2019. (utorak)

09:00 - 09:15

Registracija

09:15 - 10:45

Session 1

10:45 - 11:00

Coffee break

11:00 - 12:30

Session 2

12:30 - 13:30

Lunch break

13:30 - 15:00

Session 3

15:00

The end

Priznanje za znanje

Polaznici ove radionice dobit će potvrdu o završenoj edukaciji HURA-ine HOWtoWOW akademije o kvalitetnoj suradnji s klijentima.

Lokacija

Algebra LAB

Ilica 242, 10 000 Zagreb

QUEEN OF PARADE / IZVRŠNA DIREKTORICA

Dunja Ivana Ballon

IN CHARGE / VODITELJICA PROJEKTA

Jelena Babić

MALA OD ZAREZA / ASISTENT NA PROJEKTU

Lana Stjepanović

WITH A BIG HELP OF / ART DIREKTORICA

Natalija Najjar