6. 3. 2018.
David Meikle

Negotiation strategies for agencies

O radionici

Pregovaračke strategije fokusirane su na efikasno pregovaranje, bilo za projekt, CE ili godišnji honorar, neposredno s klijentima ili s njihovim odjelima nabave. Zato je iznimno važno suvereno vladati vještinama koje će vam pomoći da si osigurate najbolje mjesto za pregovaračkim stolom te najkvalitetniju ponudu za vašu tvrtku.

No što zapravo čini dobre pregovore? Zašto je win-win rezultat obično u najboljem interesu klijenta? Kako im možete pomoći da to shvate i koje su ključne tehnike pregovora? Ove i druge strategije i tehnike pregovaranja koje će vam omogućiti da već idući put za pregovaračkim stolom budete još sigurniji i osigurate najbolje ponude i uvjete za sebe, saznat ćete na ovoj radionici koju će voditi David Meikle, autor knjige “How to Buy a Gorilla”.

 

KOME JE RADIONICA NAMIJENJENA?

Client Service direktorima, account direktorima i agencijskim managerima zaduženima za pregovaranje s klijentima i nabavom za sklapanja važnih, dugoročnih ugovora i projekata te procjenu troškova.

O predavaču

Inovator i lukavi pregovarač s više od 20 godina iskustva u industriji, David Meikle autor je knjige “How to Buy a Gorilla: Getting the right muscle behind your advertising efforts”. Kako uspješno pregovarati u svijetu oglašavanja učio je brojne klijente, a do danas je među ostalima radio i u agencijama Grey London i Ogilvy & Mather u kojima je imao priliku surađivati s klijentima poput Nestléa, American Expressa, Forda, Unilevera i Kimberly Clarka.

Agenda

6. 3. 2018. (utorak)

09:00 - 09:15

Registracija

09:15 - 10:45

Session 1

10:45 - 11:00

Coffee break

11:00 - 12:30

Session 2

12:30 - 13:30

Lunch break

13:30 - 15:00

Session 3

15:00

The end

Priznanje za znanje

Polaznici ove radionice dobit će potvrdu o završenoj edukaciji HURA-ine HOWtoWOW akademije o pregovaračkim vještinama.

Lokacija

HUB385

HUB385, Petračićeva ul. 4, 10000 Zagreb

QUEEN OF PARADE / IZVRŠNA DIREKTORICA

Dunja Ivana Ballon

IN CHARGE / KOORDINATORICA RADIONICA

Iva Pavelić

WITH A BIG HELP OF / KREATIVNA DIREKTORICA

Natalija Najjar