Edukacija s
najviše ovacija

Pozdrav svim polaznicima radionica HOWtoWOW akademije, starim, novim, oglašivačima i agencijama!

Pred nama je još jedna sezona HOWtoWOW akademije, po mnogočemu jedinstvenog edukativnog formata koji je u proteklih pet izdanja stalno rastao i stjecao poklonike šireći WOW efekt znanja među svojim polaznicima.

Ponovno smo okupili, još bolje i šarolikije, međunarodno društvo strukovnih znalaca koji će vas na uzbudljiv način uvesti u specijalizirana područja znanja, usko vezana uz vaš svakodnevni posao.

Pridružite nam se i zakoračite u svijet kreativnih alata, prezentacije, strategije u dizajnu i front endu; zagrebite ispod površine bihevioralne ekonomije, procesa digitalne inovacije i strategija agencijskog pregovaranja!

Zašto HOWtoWOW?

Od samog početka okupljamo međunarodne stručnjake iz tema specijaliziranih za potrebe vašeg rada i razvoja vaše karijere, bilo da dolazite iz oglašivačke agencije ili tvrtke oglašivača.
Naši vrsni predavači na upečatljiv i angažirajući način, držeći osobito do interaktivnosti svojih predavanja, prenose znanje, iskustvo i strast za svoju domenu.
Naša WOW kotizacija postaje još pristupačnija u paketu za grupu polaznika.

Business & pleasure

Svojim polaznicima omogućujemo da u društvu kolega istražuju zakonitosti oglašavanja te aktivno sudjeluju na zadacima kako bi na licu mjesta savladali gradivo pojedine radionice, a sve u ugodnom ambijentu i društvu.

Promocija znanja

Dosad je održano više od 35 radionica na različite teme iz industrije tržišnih komunikacija, a sa svakom novom sezonom HOWtoWOW akademija nastavlja nizati uspjehe brojem sudionika, rekordnom posjećenosti radionica, zadovoljstvom polaznika, visokokvalitetnim predavačima, temama…

Hvala vam što ste WOW!

HOWtoWOW akademija zahvaljuje svim svojim dosadašnjim polaznicima; od rujna do ožujka gledamo kako s naših radionica odlazite s osmijehom i nekim novim entuzijazmom za rad, što nam je važnije i od visokih ocjena zadovoljstva koje upisujete u naše feedback formulare.

Veselimo se i upoznavanju novih znatiželjnika! Bilo da je riječ o produbljivanu znanja u području u kojem djelujete ili proširivanju vidika na područje rada ljudi s kojima surađujete, HOWtoWOW će, osim na vašim priznanjima, ostaviti trajni trag u vašem poslovanju.

Dođite jer očekuje vas sve što želite – konkretni savjeti, primjeri, iskustva i inspirativne ideje!

A ako vam se ne da sve čitati, slobodno pogledajte kako nam je bilo na prvoj ovosezonskoj radionici:

QUEEN OF PARADE / IZVRŠNA DIREKTORICA

Dunja Ivana Ballon

IN CHARGE / KOORDINATORICA RADIONICA

Iva Pavelić

WITH A BIG HELP OF / KREATIVNA DIREKTORICA

Natalija Najjar