Edukacija s
najviše ovacija

Pozdrav svim polaznicima radionica HOWtoWOW akademije, starim, novim, oglašivačima i agencijama!

Pred nama je još jedna sezona HOWtoWOW akademije, po mnogočemu jedinstvenog edukativnog formata koji je u proteklih šest izdanja stalno rastao i stjecao poklonike šireći WOW efekt znanja među svojim polaznicima.

Ponovno smo okupili još bolje i šarolikije međunarodno društvo strukovnih znalaca koji će vas na uzbudljiv način uvesti u specijalizirana područja znanja, usko vezana za vaš svakodnevni posao.

Pridružite nam se i zakoračite u svijet kreativnih i strateških alata, visual storytellinga, pitchiranja, client whisperinga i mnogih drugih tema. Naše radionice potaknut će vas da s osmijehom na licu krenete u nove izazove i postanete vrhunski stručnjaci u industriji!

Noble cause

Investiramo u znanje i razvoj talenata prijeko potrebnih za razvoj tržišta visoko postavljenim standardom i kvalitetom HOWtoWOW radionica.

Svim sudionicima na tržištu, bili oni agencije ili oglašivači, omogućujemo pristup najboljim svjetskim praksama i vrhunskim stručnjacima kako bi kroz nova znanja osigurali još svijetliju budućnost industrije.

Zašto HOWtoWOW?

Okupljamo vrhunske međunarodne stručnjake za teme specijalizirane za potrebe vašeg rada i razvoj vaše karijere, bilo da dolazite iz oglašivačke agencije ili tvrtke oglašivača. Držeći do interaktivnosti svojih radionica, naši vrsni predavači na upečatljiv i angažirajući način prenose znanje, iskustvo i strast za svoju domenu.
Naša WOW kotizacija postaje još pristupačnija u paketu za grupu polaznika.

Business & pleasure

Svojim polaznicima omogućavamo da u društvu kolega i ugodnom ambijentu istražuju zakonitosti oglašavanja te aktivno sudjeluju na zadacima kako bi na licu mjesta savladali gradivo pojedine radionice.

Promocija znanja

Dosad su održane 42 radionice na različite teme iz industrije tržišnih komunikacija, a sa svakom novom sezonom, HOWtoWOW akademija nastavlja nizati uspjehe brojem sudionika, rekordnom posjećenosti radionica, odličnim ocjenama polaznika, visokokvalitetnim predavačima, temama…

HURA za WOW članice!

Idemo korak dalje! Kako bismo vas dodatno potaknuli da postanete lideri na tržištu, osigurali smo svojim članicama 111 besplatnih kotizacija! Zagrabili smo u vlastiti budžet kako bismo omogućili svim članicama pristup najboljim svjetskim praksama pa svakoj članici HURA-e dajemo 3 kotizacije za radionice po izboru – potpuno besplatno!

Godinama se trudimo održati visoki standard i kvalitetu HOWtoWOW akademije, pa HURA ovom prilikom zahvaljuje svim svojim članicama na podršci ovom projektu.

Hvala vam što ste WOW!

HOWtoWOW akademija zahvaljuje svim svojim dosadašnjim polaznicima; od listopada do lipnja svake sezone gledamo kako s naših radionica odlazite s osmijehom i novim entuzijazmom za rad, što nam je važnije i od visokih ocjena zadovoljstva koje upisujete u naše feedback formulare.
Veselimo se i upoznavanju novih znatiželjnika! Bilo da je riječ o produbljivanju znanja u području u kojem djelujete ili proširivanju vidika na područje rada ljudi s kojima surađujete, HOWtoWOW će, osim na vašim priznanjima, ostaviti trajni trag u vašem poslovanju.

Dođite jer očekuje vas sve što želite – konkretni savjeti, primjeri, iskustva i inspirativne ideje!

A ako vam se ne da sve čitati, slobodno pogledajte kako nam je bilo na radionicama prošle sezone:

QUEEN OF PARADE / IZVRŠNA DIREKTORICA

Dunja Ivana Ballon

IN CHARGE / VODITELJICA PROJEKTA

Jelena Babić

MALA OD ZAREZA / ASISTENT NA PROJEKTU

Lana Stjepanović

WITH A BIG HELP OF / ART DIREKTORICA

Natalija Najjar