Agencije S.T.A.R. Digital i PRiredba na svečanoj su se Skupštini pridružile HURA-i, koja sada broji rekordna 54 člana

Rastuća zajednica HURA-inih članica pokazatelj je temelja legitimnosti, proaktivnosti i snažnoga glasa komunikacijske industrije koji uvažavaju donositelji odluka.

Foto: Lorna Kijurko

Na posljednjoj je Skupštini, održanoj  25. studenog 2021. u Grand Park Hotelu Rovinj, HURA primila dvije nove članice: S.T.A.R. Digital u članski, a PRiredbu u predčlanski status. Zajedništvo agencija okupljenih u HURA-i predstavlja jedinstven i snažan glas komunikacijske industrije na tržištu te neposredno i pravovremeno djeluje među donositeljima odluka.

S.T.A.R. Digital agencija je za digitalne medije i usluge koja djeluje s ciljem pružanja visokoučinkovitih rezultata digitalnog marketinga za svoje klijente.

PRiredba je agencija koja okuplja stručnjake za PR, evente i oglašavanje. Osnovana je kako bi klijentima ponudila inovativna, učinkovita i integrirana komunikacijska rješenja.

HURA je još jednom pokazala da je relevantan i snažan glas hrvatske komunikacijske industrije uz rekordne 54 članice. Budućnost je – uz nastavak kvalitetnoga rada – itekako optimistična: zajednički plan za 2022. godinu uključuje nastavak rasta uz edukacije i istraživanja, zauzimanje za interese agencija i komunikacijske industrije u cjelini te slavljenje kreativnosti.

Za više informacija o članovima HURA-e, pogodnostima članstva te kriterijima za učlanjenje posjetite www.hura.hr/hura-clanovi.