Akademija Poslovnog savjetnika: Savjetovanje o pravu i porezima za marketing i PR stručnjake

U organizaciji Akademije mjesečnika Poslovni savjetnik 14.2.2013. u zagrebačkom hotelu Dubrovnik s početkom u 8.30 sati održat će se jednodnevno "Savjetovanje o pravu i porezima za marketing i PR stručnjake".

PS akademija logo-480x310U organizaciji Akademije mjesečnika Poslovni savjetnik 14.2.2013. u zagrebačkom hotelu Dubrovnik s početkom u 8.30 sati održat će se jednodnevno “Savjetovanje o pravu i porezima za marketing i PR stručnjake”. Savjetovanje je namijenjeno marketing i PR stručnjacima, direktorima sektora, predsjednicima uprava i ostalima koji rade u području marketinga i PR-a.

Predavači su vrhunski stručnjaci i prakse, Kamilo Antolović, sudski vještak za oglašavanje i tržišne komunikacije, Igor Milinović, porezni stručnjak i glavni urednik časopisa Računovodstvo i porezi u praksi, Božo Prelević, pravni stručnjak i izvršni urednik časopisa Propisi.hr.

Na savjetovanju će se govoriti o primjerima kršenja kodeksa i propisa  hrvatskoj praksi, najčešćim oblicima pogrešaka u oglašavanju, autorskim pravima, zaštiti intelektualnog rada, poreznim aspektima donacije, sponzorstva, promidžbe i reprezentacije, poreznoj i pravnoj problematici iz područja marketinga i PR-a (specifični slučajevi), ovlastima inspekcije prema Zakonu o zaštiti potrošača, sklapanju ugovora, pregledu određenih kazni iz područja marketinga i PR-a itd. Poseban dio bit će posvećen odgovorima na vaša konkretna pitanja iz prakse.

Program možete pogledati OVDJE.

Cijena jedne kotizacije iznosi 952,kn + 25% PDV. U cijenu kotizacije uračunata su predavanja prema programu, radni materijali, kava i buffet ručak u restoranu hotela Dubrovnik. Više informacija i prijave na telefon 01/49 21 742.