Bliži se zatvaranje ranog prijavnog roka natjecanja Effie Croatia Awards 2019

Svoje effiekasne kampanje možete prijaviti na ranom prijavnom roku do 28. siječnja, dok će se tijekom kasnoga prijavnog roka prijave moći poslati do 21. veljače, što je ujedno i krajnji rok za prijave na ovogodišnji Effie.

Ako još uvijek niste predali svoju prijavu u novom, provjerenom i funkcionalnom sustavu Effie Worldwidea, koji će – u skladu sa svjetskim praksama – uvelike olakšati proces prijavljivanja, sada je krajnji trenutak jer se rani prijavni rok zatvara u ponedjeljak, 28. siječnja 2019.

Natjecanje Effie nagrađuje najučinkovitije projekte, kao i zajednički napor oglašivača i agencija koji su zajedno stvorili sjajne projekte. U uspješnom predstavljanju vaših projekata pomoći će vam dokumenti za prijavu, u kojima se nalaze editabilni obrasci za prijavu i priručnik s brojnim uputama, te savjeti žirija za pripremanje kvalitetne prijave.

Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

Redovni prijavni rok bit će otvoren do 9. veljače, dok će se tijekom kasnoga prijavnog roka prijave moći poslati do 21. veljače, što je ujedno i krajnji rok za prijave na ovogodišnji Effie. Za članice HURA!-e osiguran je poseban popust na cijenu prijave. Ako imate bilo kakva pitanja o tome kako predati svoju prijavu, slobodno nam se obratite na adresu e-pošte [email protected], a više informacija potražite na www.effie.hr.