Dan kada su IT i biznis postali partneri

Veliki oblak i čovjek u odijelu... zvuči kao haiku poezija, no prava istina otkriva novi vizualni identitet Microsoftovog eventa za male i srednje korisničke tvrtke, CLOUD AND DEVICES DAY.

Cloud_and_Devices_DayVeliki oblak i čovjek u odijelu… zvuči kao haiku poezija, no prava istina otkriva novi vizualni identitet Microsoftovog eventa za male i srednje korisničke tvrtke, CLOUD AND DEVICES DAY.

CLOUD AND DEVICES DAY održao se 23. 10. 2014. u prostorijama Microsofta Hrvatska i privukao je preko 70 sudionika iz više od 40 tvrtki. Microsoft Hrvatska kroz ovakve demonstracije intenzivno educira tvrtke korisnike te im na praktičan način pokazuje isplativost poslovanja u oblaku i informira o trendovima u Cloud zajednici.

Glavni cilj eventa bio je da se CEO-ima, vodećim osobama tvrtki, na što razumljiviji način demonstrira da se korištenjem rješenja u Cloudu smanjuju troškovi i pozitivno utječe na poslovni rezultat, a s druge strane da se CIO-ima, voditeljima IT odjela, jasno i konkretno pokaže koje postojeće probleme i izazove rješava Cloud.

Iz tih ciljeva proizašao je i headline eventa: “Dan kada su IT i biznis postali partneri!

Statusgrupa je kreirala prigodni logo i slogan “Touch the Cloud” kako bi se ukazalo na povezanost rješenja u Cloudu i uređaja na kojima su ta rješenja primjenjiva. Agencija se pobrinula i za samu organizaciju, uređenje prostora i realizaciju prigodnih poklona. Ispunjavanjem anketa, sudionici su sudjelovali u nagradnoj igri gdje su nagrade bili vrijedni Windows 8 tableti, a cjelokupni koncept i organizacija eventa ocijenjeni su sa prosječnom ocjenom 4,65.

Tijekom listopada, Statusgrupa je za Microsoft Hrvatska organizirala i kreativno osmislila još 2 događanja: Partner Dan i Partner Summit.