DK bez kompromisa – nezaboravne trenutke stvarat ćemo zajedno i uživo čim to bude moguće

Trenutna situacija onemogućila nas je u naumu da se DK održe u travnju 2021., ali bez brige – u igri su dva nova termina, studeni 2021. i travanj 2022., a festival će se održati čim to bude sigurno za sve. Kotizacije i rezervacije za Maistrine smještajne kapacitete svakako i dalje vrijede!

Foto: Maistra

Početkom prošle godine svijet je stao. Dio po dio, uspjeli smo ga pomalo pokrenuti, ali i dalje nas opsjeda duh novog normalnog. Koliko god naši životi, tržište, gospodarstvo i vrijeme teku dalje, stalno se čini kao da nešto čekamo.

Da, znamo, i mi već neko vrijeme čekamo bolje dane i zamišljamo morski povjetarac na svom licu dok upijamo ljekoviti rovinjski vitamin D i između inovativnih predavanja zavaljeni pijemo koktele s najboljim kolegama… Trenutna je situacija jasna: DK2021 neće se održati u ranije najavljenom datumu, od 15. do 18. travnja 2021. – jer sigurnost je na prvom mjestu.

Na Danima nezaboravne trenutke u uspomene pretvaramo isključivo zajedno i zato već sada najavljujemo dvije mogućnosti: bukirali smo studeni 2021. i travanj 2022., a Dani komunikacija održat će se u prvom od spomenutih termina u kojem budemo mogli slobodno sjesti jedni pored drugih, podijeliti uvide, prigrliti izvrsna rješenja (i jedni druge), a zatim sve kvalitetno proslaviti u zagrijanoj atmosferi na večernjim tulumima. Bez kompromisa i isključivo sa srcem.

Dani su sreća, a sreću treba podijeliti s najdražim kolegama. I zato vaše festivalske kotizacije i rezervacije Maistrinih smještajnih kapaciteta svakako vrijede u novom terminu Dana komunikacija.

Sada kada smo to riješili, zasigurno se pitate – a što je s dodjelama nagrada? Zasad ćemo reći samo da za njih imamo spektakularni plan sa statuama, mikrofonima i, jasno, konfetima, koji uključuje druženje uživo i tople zagrebačke večeri… Tako da, ako još niste, ispolirajte svoje prijave!

Sljedeći su Dani ključni – za toliko potrebno punjenje kreativnih baterija, blistave ideje i umrežavanje s najvećim svjetskim i domaćim facama industrije. U međuvremenu budite vrijedni, čuvajte sebe i svoje bližnje.

S ljubavlju i velikim iščekivanjem,

DK tim!

Više informacija pronađite na službenim stranicama festivala.