Dodatnih deset dana za prijavu na natjecanje IdejaX – do 5. svibnja!

Bliži se last minute prijavni rok za natjecanje IdejaX – a ove godine iznimno vam omogućujemo da svoje projekte prijavite do 5. svibnja, što je ujedno posljednji prijavni rok koji se neće više produljivati.

Foto: Jurica Galoić/PIXSELL

IdejaX nacionalno je natjecanje u kreativnosti koje već godinama nagrađuje najoriginalnije i jedinstvene ideje koje pomiču granice, neovisno o vrsti medija u kojem su realizirane. Riječ je o najvećem domaćem natjecanju u kreativnoj industriji s jedanaestogodišnjom tradicijom i prijavom više od 1000 natjecateljskih radova. Stoga je očekivano da ni pandemijski uvjeti nisu uspjeli spriječiti izvrsne projekte komunikacijske industrije koji su se i prošle godine, možda i više nego ikada, isticali kreativnošću. Zato smo prijaviteljima omogućili dodatnih deset dana za prijavu radova, a kasni prijavni rok iznimno je produljen do 5. svibnja 2021.

Osim što omogućuje velikim i malim agencijama da se natječu sa svojim kreativnim idejama, u 2021. godini natjecanje IdejaX uvelo je i brojne promjene: uz nove kategorije skupine Best on Market – Maloprodaja, Zdravlje i farmacija te kategoriju COVID – otvorena je i nova skupina kategorija posvećenih brandingu i rebrandingu za koje će biti dodijeljene posebne nagrade. Unutar svake od kategorija, u svim skupinama, na IdejiX i dalje mogu sudjelovati cjelovite kampanje ili pojedinačni dijelovi kampanja koji su objavljeni u razdoblju od 1. siječnja 2020. do 1. ožujka 2021.

A kako bi cijela priča bila zaokružena, a pobjednici imali priliku proslaviti svoje projekte, organizatori Dana komunikacija najavili su posebnu dodjelu nagrada koja će se ove godine održati u sjajnom ambijentu toplih zagrebačkih večeri uz konfete, slavlje – i potrebnu sigurnost.

Sve novosti pratite na službenim stranicama natjecanja, a ako se dvoumite oko toga trebate li prijaviti svoje projekte, pročitajte intervju sa Seanom Poropatom, ovogodišnjim predsjednikom žirija skupine I. Best od Market!