Europski novinari nagradili Adrisove 4 knjige u 1, dizajn agencije Bruketa&Žinić OM

U Beču su 21. svibnja dodijeljene European Design Awards, europske nagrade za dizajn, a Adrisove "Četiri knjige u jednoj", dizajn agencija Bruketa&Žinić OM, osvojile su srebro

adris_godisnje_izvjesce_2014U Beču su 21. svibnja dodijeljene European Design Awards, europske nagrade za dizajn, a Adrisove “Četiri knjige u jednoj”, dizajn agencija Bruketa&Žinić OM, osvojile su srebro i tako se ponovno našle među najboljim projektima europskog dizajna realiziranima u protekloj godini.

“Četiri knjige u jednoj” godišnje je izvješće Adris grupe za 2014. godinu. Te je godine Adris kupio većinski udio u Croatia osiguranju. Nakon TDR-a, Maistre i Cromarisa, započela je nova priča koja će dugoročno osigurati rast, razvoj i održivost Adris grupe. Godišnje izvješće Adris grupe za 2014. godinu zato čine četiri knjige u jednoj, međusobno povezane poznatom pločicom Croatia osiguranja.

Agenciji Bruketa&Žinić OM ovo je deveta European Design Awards nagrada, a šesta za projekte u suradnji s Adris grupom. European Design Awards europsko je natjecanje u dizajnu jedinstveno po tome što žiri čine novinari i urednici uglednih europskih dizajn publikacija.

Ove godine među njima su bili zamjenica glavnog urednika britanskog eye magazina Sarah Snaith, glavna urednica njemačkog Novuma Bettina Schulz, glavna urednica švedskog magazina CAP&Design Sara Wilk, osnivač ključne ruske dizajn publikacije kAk Peter Bankov, glavni urednik danskog magazina Dude Freek Kroesbergen, te suradnici publikacija kao što su talijanski Progetto grafico, finska Grafia i švicarski IDPURE.