HOWtoWOW smo počeli kao pravi štreberi, s peticama!

Prva radionica 6. sezone HOWtoWOW akademije odličan je uvod u niz visoko interaktivnih radionica koje nas čekaju u idućim mjesecima

Ravid Kuperberg iz Mindscapesa oduševio je polaznike prve radionice nove HOWtoWOW sezone. Dvorana je bila dupkom puna, a svi polaznici, njih više od 70, preporučilo bi radionicu svojim kolegama. Uz pomoć poznatih kreativnih alata tvrtke Mindscapes hakirali smo najnagrađivanije i najuspješnije ideje, a posebne pohvale idu predavaču i konkretnim primjerima i alatima koje će, vjerujemo, svi polaznici koristiti u daljnjem radu.

U listopadu nas čeka Mark Shayler koji će nam otkriti tajne uspješne prezentacije. Bilo da pripremate pitch, spremate se za javni nastup ili želite još uspješnije prezentirati svoje ideje pred vlastitim timom, ne smijete propustiti radionicu jednog od najboljih predavača ovogodišnjih Dana komunikacija. Mark nas je svojom karizmom osvojio u Rovinju, a idućeg mjeseca, na radionici “How to give a talk like you have always wanted to?” saznat ćemo u čemu je tajna. Vidimo se 6. listopada!

Više informacija o HURA-inoj HOWtoWOW akademiji možete naći na www.hura.hr/howtowow.