HURA Party 2013: Pitcha i igara!

I ove godine pozivamo vas na još jedan, sada već tradicionalni, HURA Party

HURA PartyI ove godine pozivamo vas na još jedan, sada već tradicionalni, HURA Party, koji će se održati u petak 6. prosinca u zagrebačkom Vip klubu.

Baš kao u dobra stara rimska vremena, nadamo se da ćemo se zajedno barem tu jednu večer proveseliti i opustiti uz brdo pitcha (pića) i igara (glazbe, plesa…) pa uz prigodnu temu Pitcha i igara!, u susret 2014. godini samo možemo poželjeti što više pitcha, a što manje zakulisnih igara!

Za dobru zabavu na partiju pobrinut će se Lady Singers bend, a možda još malo više od njih i naši partneri koji su osigurali akcijska pića za posjetitelje po pristupačnim cijenama: Johnnie Walker Red Label viski, Smirnoff vodka, vina Iločkih podruma (Kapistran crni i Traminac), Red Bull pure i posebne edicije, Badel1862 medica i liker borovnica, Jana i Ginger. Žuja, Žuja grejp i Žuja limun bit će besplatni.

Party je zatvorenog tipa tj. ulazak je moguć jedino s pozivnicama koje su dostupne samo članovima HURA-e, HURA-inim uzvanicima te vjernim partnerima i sponzorima koji podržavaju naše projekte kroz godinu. Hvala svima!

Fotogaleriju s partija pogledajte na našem Facebooku.

HURA party partneri