HURA za stvaranje svijeta neograničenih mogućnosti – Equality & Diversity, 4. srpnja @ Unusual Garden

Equality & Diversity nisu samo trend. Kao kreativna industrija možemo motivirati društvo i stvarati bolji svijet s jednakom zastupljenošću, jednakim ulogama, jednakom plaćom i jednakim poštovanjem.

U ugodnom hladu najneobičnijeg vrta A Most Unusual Gardena na Horvaćanskoj idući četvrtak (4. srpnja) na piću poslije posla govorit ćemo o vrućim temama u našoj industriji. Kroz razgovor će sugovornice Andrea Štimac (HURA), Anđela Buljan Šiber (Izone) i Anita Letica (Philip Morris International) povesti diskusiju s ciljem poticanja svijesti o temama rodne jednakosti i raznolikosti u našoj struci.

Foto: Lorna Kijurko

Marketinška i komunikacijska industrija ima veliku moć i velik utjecaj na društvo i poslovni svijet te je stoga važno da zastupa pozitivan stav i pokreće globalne promjene. Budući da kao kreativna industrija možemo motivirati društvo, Hrvatska udruga društava za tržišno komuniciranje (HURA) organizira druženje na kojem će fokus biti na razbijanju štetnih stereotipa i stvaranju svijeta neograničenih mogućnosti.

Agencije HURA-e zalažu se za informiranje i educiranje o važnosti rodne raznolikosti i ravnopravnosti za industriju u skladu sa svjetskim standardima, a s tim ciljem dijelimo i publikaciju A guide to progressive gender portrayals in advertising.