Izabrano novo vodstvo Hrvatskog dizajnerskog društva

U Zagrebu je održana Izborna skupština Hrvatskog dizajnerskog društva (HDD) na kojoj je izabrano novo vodstvo na razdoblje od dvije godine.

U Zagrebu je održana Izborna skupština Hrvatskog dizajnerskog društva (HDD) na kojoj je izabrano novo vodstvo  na razdoblje od dvije godine. Za predsjednicu HDD-a u idućem mandatu većinom glasova izabrana je Ivana Borovnjak, produkt i konceptualna dizajnerica.
Članovi su birali između dvije izborne liste za Upravni odbor koje se sastoje od nositelja liste, odnosno kandidata za predsjednika HDD-a, šest kandidata za članove Upravnog odbora i dva zamjenika, a povjerenje su dali izbornoj listi 1 nositeljice Ivane Borovnjak. Novi članovi Upravnog odbora postali su Igor Kuduz, Nataša Mihaljčišin, Ivica Mitrović, Nikola Radeljković, Mirna Reinprecht i Zlatka Salopek. Zamjenski kandidati članova Upravnog odbora su Damir Bralić i Ivana Fabrio. Na Skupštini su izabrani i novi članovi Nadzornog odbora: Stipe Brčić, Vanja Cuculić i Ksenija Jurinec i Suda časti Božidar Lapaine, Dragan Roksandić i Narcisa Vukojević. Konstituirajuća sjednica Upravnog odbora bit će održana unutar tjedan dana i na njoj će biti izabrana dva potpredsjednika HDD-a.

članak u cjelosti preuzet: Media Marketing