Kako komunicirati u krizi i što će biti s event industrijom doznajte na DK Pikniku by Jamnica Botanica

Maksimir će se 30. lipnja i 1. srpnja pretvoriti u pravu ljetnu oazu te će na DK Pikniku by Jamnica Botanica okupiti vodeće stručnjake komunikacijske industrije – kako domaće tako i svjetske.

Kako na najučinkovitiji način revidirati poslovne planove i komunikacijske strategije? Odgovore će pružiti DK Piknik by Jamnica Botanica, koji će se 30. lipnja i 1. srpnja održati u maksimirskom zelenilu. Potreba za učinkovitom i transparentnom, a posebno dvosmjernom komunikacijom u prethodnim je mjesecima postala važnija nego ikada. Dok su svi u svojim domovima pokušavali shvatiti kako očuvati svoje zdravlje i poslove, veliku su težinu za dobrobit cijele zajednice nosile i poslovne odluke.

Foto: Jurica Galoić/PIXSELL

Stoga će se na DK Pikniku by Jamnica Botanica okupiti stručnjaci za marketing i komunikacije vodećih hrvatskih tvrtki te na panelu Communication Against the Coronavirus Crisis, koji će moderirati članica Uprave HURA-e Kristina Laco (Komunikacijski ured Colić Laco i partneri), otkriti korisne uvide koje su stekli te razgovarati o učinkovitim – i neučinkovitim – strategijama. Na panelu će razgovarati Dubravka Štefanac Vinovrški (A1 Hrvatska), Vanja Bartolec (Badel 1862), Anja Linić Sikavica (Fortenova grupa) i Nikolina Zečić (Zagrebačka banka).

Okupljanje i dijeljenje iskustava presudni su za razvoj – a upravo je event industrija u novom normalnom premostila gotovo nepremostive poteškoće. Kako se event management pozicionirao u komunikacijskoj industriji, koje je segmente djelovanja morao radikalno promijeniti te koje su nove potrebe komunikacijske industrije, ali i sudionika događanja? U razgovoru koji će na panelu Post Festum – The Post-Pandemic Event Reality moderirati Lara Stolnik (Selotejp) odgovore će dati Tomica Hrupelj (Organizacija), Marija Jelić (Jamnica) i Berislav Marszalek (Entrio & Odbor za evente udruge Glas poduzetnika).

DK Piknik by Jamnica Botanica ekskluzivno je organiziran isključivo za sudionike ovogodišnjih Dana komunikacija, a za sve ostale dostupan je limitirani broj DK Piknik ulaznica.

Sve informacije dostupne su na Facebooku i službenoj stranici Dana komunikacija.