Mercedes-Benz proglašen Oglašivačem godine

Eurobest - europski festival kreativnosti proglasio je Mercedes-Benz ovogodišnjim Oglašivačem godine.

ebEurobest – europski festival kreativnosti proglasio je Mercedes-Benz ovogodišnjim Oglašivačem godine.

Louise Benson, direktorica Eurobest festivala, komentirala je kako je Mercedes-Benz brand koji je „očito nevjerojatno predan kreativnosti kroz sve svoje komunikacije“. Oglašivač godine godišnje je priznanje organizatora festivala oglašivačima koji su se istakli nadahnjujuće inovativnim marketingom svojih proizvoda, oglašivačima koji prihvaćaju i potiču produkciju kreativnog rada svojih agencija.

Tijekom posljednje četiri godine Mercedes-Benz je kući odnio 17 Eurobest nagrada, uključujući i Grand Prix u Direct kategoriji za Daimler „The Invisible Drive“, kampanju koja je također odnijela i zlatne nagrade u Outdoor i Promo&Activation kategorijama.

Mercedes-Benzu nagrada će biti uručena za vrijeme Eurobest Awards ceremonije 3. prosinca u Antwerpenu u Belgiji. Dr. Jens Thiemer, potpredsjednik marketinga Mercedes-Benza, preuzet će trofej u ime Mercedes-Benza.

Osvrćući se na osvajanje nagrade, dr. Thiemer komentirao je: “Izuzetno nam je drago da smo osvojili ovu Eurobest nagradu Oglašivača godine. Ovo je velika čast za sve naše globalne marketinške stručnjake koji su upravljali svim međunarodnim reklamnim kampanjama. Ova nagrada će nas još više potaknuti da u budućnosti komuniciramo Mercedes-Benz na najkreativniji i prodajno učinkovit način”.

Eurobest se ove godine održava od 1. do 3. prosinca u Antwerpenu, Belgija, a više informacija o programu potražite na www.eurobest.com.