Nina Jocić promovirana na poziciju Head of Online Media agencije UM Zagreb

Nakon nešto više od godine dana uspješnog rada u agenciji UM Zagreb, Nina Jocić s pozicije Online Media Account Managera prelazi na poziciju voditelja online teama (Head of Online Media).

Od trenutka dolaska u UM, Nina je potvrdila svoj izrazito snažan potencijal, zablistala na brojnim projektima agencije i izgradila odlične odnose s kolegama. Kao kreativna osoba zarazne energije koja se nikada ne ustručava zagrebati ispod površine i otkriti nove metode rješavanja izazova, Nina je najzadovoljnija kada ima priliku naučiti nešto novo i svojim znanjem pomoći klijentima ili kolegama u rješavanju određene problematike.

Njezino ranije radno iskustvo u agenciji Degordian, kao i impresivna akademska karijera koja uključuje studij međunarodnog marketinga u Finskoj (JAMK, Jyväskylä) te školovanje u UK-u (Stover School) stvorili su temelje za specifični pristup radu. Kao mlada i izuzetno perspektivna stručnjakinja za digitalni marketing, Nina je prepoznata od strane managementa UM-a Zagreb kao idealna osoba za online team, te se agenciji pridružuje 2016. godine.

Povodom promaknuća, Nina je izjavila: “Divan je osjećaj imati ovako sjajan tim, uvijek spreman da svaki izazov kreativnošću i učenjem pretvori u priliku, a još bolji potvrda da vaš rad pomaže ostvariti opipljive rezultate kod svakog klijenta.” Slobodno vrijeme voli provesti sa svojim prijateljima, planinareći ili putujući.