Nova inspirativna Podravka.hr

Nove internet stranice Podravka.hr napravljene su s odmakom od klasičnih korporativnih stranica i fokus stavljaju na 'običnog' korisnika, njegove interese i potrebe.

podravkaNove internet stranice Podravka.hr napravljene su s odmakom od klasičnih korporativnih stranica i fokus stavljaju na ‘običnog’ korisnika, njegove interese i potrebe. U tu svrhu nude pomoć oko ideje što kuhati, te kroz izbor recepata za (ne)svakidašnja događanja, predstavljaju Podravkine brandove i proizvode. Cjelokupni koncept stranice, dizajn i izvedbu napravila je internet agencija web.burza, dok je copywriting djelo agencije Señor.

Središnji dio stranica je sekcija inspiracija gdje kroz kroz odabrane teme kao što je npr. roštilj, povezuje Podravkine brandove i proizvode s receptima, savjetima i pričama s Coolinarike (preko 3000 recepata). Pretragu Podravkinih proizvoda moguće je ostvariti i preko inteligentne tražilice u kojoj je moguće definirati mnoštvo uvjeta (okus, stupanj pripreme, hala, košer, bez glutena…) i na taj način pronaći odgovarajuće proizvode. Osim dijela namijenjenog gladnim i radoznalim posjetiteljima, Podravka.hr ima detaljno razrađen dio namijenjen poslovnim posjetiteljima – onima koji žele saznati više o kompaniji, istraživanju i razvoju, odgovornom poslovanju ili odnosu Podravke prema sadašnjim i budućim zaposlenicima.

Stranice su u potpunosti napravljene u Responsive Web Design tehnologiji čime je omogućena potpuna prilagodba sadržaja uređaju na kojem se pregledava, bez obzira radi li se o pametnom telefonu ili računalnom monitoru.

www.podravka.hr

www.youtube.com/watch?v=ZLwdfAeXg4c