Od ideje do realizacije dvaju projekata u samo 24 sata – može!

Dok većina vikend provodi u odmoru, 70-ak Degordijanaca iz beogradskog, mostarskog i zagrebačkog ureda prošlog vikenda okupilo se na petom StartuUp in 24h eventu i radilo na najizazovnijem zadatku dosad. Naime, u samo 24h cilj im je bio realizirati čak dva projekta koji su u subotu, 19. 3. u 10 h, kada je odbrojavanje započelo, još uvijek bili – samo ideja.

Kako bi se proširila svijest o poremećajima u prehrani, a posebice o činjenici da se ustvari radi o čitavom spektru bolesti, te kako bi se olakšalo dobivanje stručne dijagnoze i pomoći rizičnima i oboljelima, stručnjaci iz Centra za poremećaj hranjenja BEA i Degordian udružili su snage. Jedan tim kreirao je čitavu komunikacijsku strategiju i marketinšku platformu za širenje svijesti i olakšavanje života ljudima kojima je pomoć preko potrebna, a zatim i kampanju s ciljem podizanja svijesti o ovom problemu.

Filip Vujić, voditelj PR tima koji radi na PR strategiji za ovu kampanju, slaže se kako je deadline izazovan, ali znao je kako će se sve stići. Veselim se i što u sklopu Startup in 24h eventa imam priliku raditi s kolegama iz drugih ureda uživo. Ispunjeni smo jer znamo da radimo nešto vrijedno što će nekome stvarno pomoći, a ujedno međusobno dijelimo znanja stečena radom na različitim tržištima pa paralelno i učimo jedni od drugih, razmjenjujemo iskustva i gradimo se kao stručnjaci.

Istovremeno, u suradnji sa Odsjekom za psihologiju Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, drugi tim radio je na razvoju online platforme za istraživanje zadovoljstva zaposlenika. Degordian je prije nekoliko godina već razvio vlastiti upitnik za potrebe istraživanja zadovoljstva vlastitih zaposlenika, a sada ga razvija u čitav proizvod. S obzirom na to da je Degordian osvojio već 6 nagrada za najboljeg poslodavca, svoje dugogodišnje iskustvo i stručnost sada je ponudio i drugim tvrtkama na tržištu koje žele istražiti i unaprijediti zadovoljstvo svojih zaposlenika.

Timski duh i želja da zaokružimo smislenu ideju za 24h, nema bolje motivacije od toga! Ovim pomičemo svoje granice, a istovremeno opipavamo i puls naših zaposlenika. S obzirom na broj okupljenih ove godine, mislim da je i više nego dobar! ističe Ana Cvijić, voditeljica projekta za razvoj ove platforme.

U Degordianovom uredu na zagrebačkoj Slavonskoj aveniji prošloga je vikenda vladala pozitivna energija, a procese rada možete pogledati na njihovom Facebook i Instragram profilima.

P. S. U nadolazećim danima može se očekivati i video koji će prikazati proces od ideje do realizacije u samo 24 sata, kao i atmosferu jednog od najuzbudljivijih događanja u Degordianu.