Odgođena HOWtoWOW radionica s Tomijem Haaparantom!

Tomi Haaparanta, predavač na četvrtoj po redu HOWtoWOW radionici na temu Tipografija koja se trebala održati ovaj petak, 28. siječnja, doživio je automobilsku nesreću i trenutno nije u stanju putovati.

Nažalost, Tomi Haaparanta, predavač na četvrtoj po redu HOWtoWOWradionici na temu Tipografija koja se trebala održati ovaj petak,28. siječnja u dvorani OffSpacea, doživio je automobilsku nesreću.Nakon dvije teške operacije noge trenutno se oporavlja i dobro je,no još neko vrijeme neće biti u stanju putovati.

Iz istog razloga, radionicu Tipografija s Tomijem Haaparantomodgađamo za kasniji termin koji ćemo vam na vrijeme javiti,najvjerojatnije u ožujku ili travnju.

Iskrene isprike radi eventualnih problema, no iako neke stvarinisu u našoj moći, vjerujem da se svi nadamo Tomijevom brzom ilakom oporavku.

U međuvremenu nastavljamo s redovnim održavanjem preostalihradionica na kojima ćemo 11.2. ugostiti Andya Owena koji će održatiradionicu na temu ‘Direktni marketing’, te 25.2. YonathanaDominitza s temom ‘Brainstorming’.