Otvorene rane prijave na festival White Square

Otvorene su rane prijave za ovogodišnju sezonu Međunarodnog festivala oglašavanja i marketinga White Square, jednog od najvećih festivala kreativnosti u Europi.

Natjecanje u sklopu festivala svake godine zaprima preko 1000 prijava iz više od 30 zemalja svijeta. Festival ove godine ulazi u 14. godinu održavanja, a tijekom godina priznale su ga zemlje diljem svijeta. Njegovi učesnici hvale visoku razinu organizacije natjecanja, profesionalnost i stručnost žirija, kvalitetu business programa i posebnu atmosferu festivala.

Sudjelovanjem na festivalu velikim se međunarodnim agencijama, kao i manjim lokalnim agencijama, pruža prilika da ih ocjene stručnjaci međunarodnih razmjera. Najveći je ocjenjivački kriterij kreativna ideja i njezina izvedba.

Festival organizira ACMA (Bjelorusko udruženje agencija za tržišnu komunikaciju i marketing) uz podršku EACA-e (Europsk agencije udruge za tržišno komuniciranje) te regionalnih i međunarodnih masovnih medija u području oglašavanja i marketinga.

U 2022. godini White Square će se održati od 8. do 10. lipnja, a na rasporedu su natjecanje te business i edukacijski programi. Ove godine u program natjecanja ulazi 32 kategorije. Na natjecanju će suditi sedam stručnih žirija u čijim je sastavima 70+ međunarodno priznatih, visoko kompetentnih i nagrađivanih osoba.

O radovima koji osvoje nagrade na festivalu u medijima će biti objavljeno više od 50 puta. Prijave za sudjelovanje na festivalu prihvaćaju se do 28. travnja 2022. na službenoj stranici festivala, a što se ranije prijavite, to će kotizacija biti manja.

Faze prijave:

  1. faza: od 17. prosinca do 18. siječnja
  2. faza: od 19. siječnja do 28. veljače
  3. faza: od 1. do 31. ožujka
  4. faza: od 1. do 28. travnja.

Žiriranje će se održati online u svibnju.

Business i edukacijski programi održat će se u obliku predavanja vodećih stručnjaka u kreativnoj industriji iz 30+ zemalja u online formatu, prema željama učesnika. Vrhunac je programa gala večera uz svečanost dodjele nagrada, koja će se održati 10. lipnja.

Prijave se prihvaćaju online na službenim stranicama festivala. Najranija i najpovoljnija faza prijave traje do 18. siječnja. Pripremite svoje prijave, učitajte ih i osvojite nagradu!

Vijesti o festivalu možete pratiti na službenoj stranici festivala te Facebooku, Instagramu i LinkedInu.