Ove godine oglašivači biraju najbolji BalCannes projekt i najuspješniju BalCannes agenciju

Otvorene su prijave za BalCannes, reviju najboljih reklamnih agencija u regiji.

Otvorene su prijave za BalCannes, reviju najboljih reklamnih agencija u regiji. Do 1. rujna 2016. godine na BalCannes se mogu prijaviti sve reklamne agencije koje time dobivaju jedinstvenu priliku predstaviti se tisućama oglašivača, potencijalnih klijenata, marketinških i komunikacijskih stručnjaka iz regije te za najoriginalnije projekte, po prvi puta od početka BalCannes revije, osvojiti i BalCannes prestižne nagrade koje će im dodijeliti žiri oglašivača.

“Ove godine, oglašivači odabiru najbolji projekt i najbolju agenciju BalCannesa. Žiri sastavljen od oglašivača odlučivati će o najoriginalnijim projektima BalCannesa i kreirati pregled 25 najboljih u regiji” pojašnjava Davor Bruketa, predsjednik Uprave HURA-e.

Iako najavljuju novosti, organizatori BalCannesa HURA (Hrvatsko udruženje agencija za tržišno komuniciranje) i Weekend Media Festival ne mijenjaju osnovni koncept same revije pa će tako i ove godine svi prijavljeni radovi tijekom cijele godine biti dostupni na BalCannes Yellow Pages stranicama (www.balcannes.com), dok će najuspješniji među njima kreirati pregled najboljih 25 projekata regije, što je jedinstvena prilika koju nudi BalCannes, kao i prezentacija na glavnoj pozornici Weekenda.

“Svake godine donosimo svjež pogled na industriju i obogaćujemo program informirajući sve veći broj sudionika i posjetitelja o najnovijim trendovima i inovacijama u područjima komunikacija, marketinga i medija. BalCannes se kroz godine etablirao kao vrijedan dio Weekenda koji uvijek iznova donosi zanimljiv sadržaj svim našim sudionicima, a novosti koje se pripremaju za ovogodisnje izdanje dodatno će obogatiti naš program'”  poručio je direktor festivala Tomo Ricov.

Prijave za BalCannes su od su otvorene za sve zainteresirane agencije i provode se isključivo online putem na web stranici www.balcannes.com, a novi BalCannes pravilnik naći ćete OVDJE.