Popust za članove HURA-e: 10. dodjela SoMo Borac nagrada održava se 11. studenog 2022!

Jubilarno, deseto izdanje SoMo Borac powered by Httpool dodjele nagrada održava se 11.11.2022., i to po prvi put u Zagrebu, a kao poseban poklon, naši prijatelji iz SoMo Borca svim HURA članovima nude 15 % popusta na ulaznice.

SoMo Borac vrlo je kompetitivno natjecanje, gdje se prepoznaju i nagrađuju najbolji radovi iz područja digitalnog marketinga i medijskog izdavaštva u regiji. Okuplja najutjecajnije digitalne stručnjake iz korporacija, tehnoloških tvrtki, agencija, startupa, scaleupa i medija, nudeći edukaciju, zabavu, ceremoniju dodjele nagrada te networking.

Ukupno se dodjeljuje 14 nagrada u dva različita područja (streama). Svako područje ima svoj poseban žiri, čiji članovi dolaze iz Hrvatske, Srbije,  Slovenije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore te Sjeverne Makedonije. Prvo je područje dodjele SoMo Advertising, s deset kategorija nagrada i žirijem koji čine najcjenjeniji profesionalci digitalnog marketinga u regiji. Drugo je područje SoMo Media, gdje je fokus na digitalnom izdavaštvu, s četiri kategorije nagrada i žirijem koji čine stručnjaci iz najvećih medija u regiji.

Oba žirija čine renomirani digitalni stručnjaci, koji pristigle radove ocjenjuju na temelju njihove originalnosti, kreativnosti, kvalitete izvedbe i postignutih rezultata.

U proteklih 10 godina, na natjecanju SoMo Borac bilo je:

  • 1120 prijava
  • 196 nagrada
  • 99 dobitnika
  • 187 članova žirija
  • 5000+ gostiju.

Svoj rad možete prijaviti do 20. listopada 2022. na poveznici.

Dodjelu nagrada Somo Borac powered by Httpool sponzoriraju Httpool, Leanpay, Hrvatski Telekom, Sofascore, Google, KEKS pay (Erste Banka), LAQO (Croatia osiguranje), Muzej Iluzija, Productive.io, Revuto, Triglav, Answear i Europski parlament.

Kupite ulaznice na vrijeme i upoznajte najjaču digitalnu zajednicu u regiji, 11.11.2022. u Hali Zagreb!

Iskoristite 15% popusta za HURA članove, a za promotivni kod javite se na [email protected].

Za sve novosti pretplatite se na SoMo Borac newsletter.