Popust za članove HURA-e: LEAP Summit

Sve agencije u članstvu HURA-e imaju prilike ostvariti 20% popusta na kotizacije za LEAP Summit međunarodnu konferenciju.

LEAP Summit je trodnevna konferencija s fokusom na teme vezane uz digitalni marketing, moderne tehnologije, IT i poduzetništvo, a koja će se održati 11. – 13. svibnja.

Koncept multidisciplinarnosti, kombinacija predavanja, panel rasprava i neformalnog programa te sudionika – poduzetnika, mladih profesionalaca, menadžera, studenata i ostalih top talenata omogućava poduzećima brojne prilike u područjima international business developmenta, employer brandinga, leadershipa, promocije poduzeća i stjecanje novih znanja vezanih uz marketing, IT, leadership i moderne tehnologije.

Tijekom tri dana, konferencija će okupiti više od 60 svjetski poznatih predavača, a među kojima su Lars Silberbauer (Senior Global Director of Social Media & Video, LEGO), koji je u LEGO uveo digitalni marketing, a koji je konstantno proglašavan jednim od najutjecajnijih marketingaša u cijeloj Europi. Uz Larsa, LEAP Summit dovodi Tiaga Mattosa, futurista i poduzetnika te jednog od najutjecajnijih osoba u Brazilu za nove tehnologije, Andreasa von der Heydta, direktora u Amazonu, jednoj od Top 5 tehnoloških kompanija u svijetu, Javiera Bajera, savjetnika velikih multinacionalnih kompanija te uz njih brojne druge o kojima više možete saznati ovdje.

Svoju kotizaciju možete osigurati na: www.leapsummit.com/register, a članovi HURA-e ostvaruju 20% popusta upisivanjem PROMO koda HURA na: www.entrio.hr/event/leap-summit.

Osim na službenoj stranici, detalje o konferenciji možete pratiti i na Facebook stranici te Facebook eventu.