Popust za članove: Lloyds digital najavio četvrto izdanje konferencije Digital Labin!

Softverska tvrtka Lloyds digital najavila je četvrto izdanje konferencije Digital Labin koja se ove godine održava 22. i 23. rujna u Labinu, članovi HURA-e i IAB-a Croatia pri kupnji karata ostvaruju poseban popust od 25 %.

Ova dvodnevna konferencija iz područja informacijske i komunikacijske tehnologije krajem će ljeta u Labinu okupiti više od 800 developera, dizajnera, ali i – prvi put ove godine – voditelja projekata iz cijeloga svijeta. Oni će osim stručnih radionica održati i inspirativna predavanja o najnovijim tehnologijama i praksama u IT-ju.

Digital Labin očekivano se širi i raste, nakon što je na prestižnom natjecanju Eventex osvojio brončanu nagradu, čime se postavio uz bok europskim tehnološkim konferencijama. Ove će se godine radionice i predavanja održati na čak tri pozornice – Dev, Design i Project Management. Digital Labin tako postaje nezaobilazno mjesto susreta i učenja na kojem se svi segmenti i različite perspektive digitalne industrije spajaju u jedinstvenu cjelinu.

Ove godine konferencija će se moći pohvaliti još jednom novosti, naime, čak trima masterclassima – radionicama za manji broj sudionika koje će voditi neki od najvećih stručnjaka u industriji: Jérémy Minié i Deven Caron iz kanadske tvrtke Locomotive te Ilayda Küçükosmanoğlu iz nizozemskog DEPT-a. Zastupljena će biti i važna hrvatska imena, primjerice, Josip Osrečki i Nikola Marjanović iz tvrtke Devōt te Andrija Prelec i Jure Sić iz tvrtke Supercharge Design.

Više informacija o ovogodišnjem izdanju konferencije saznajte na službenoj stranici konferencije Digital Labin.

Na web-stranici možete pronaći sve informacije od kupnje kotizacija do smještaja u vrhunskim hotelima. Budući da se očekuje da će se zbog velikog interesa smještajni kapaciteti hotela vrlo brzo popuniti, organizatori pozivaju sve zainteresirane da se prijave što ranije.

Karte za konferenciju možete nabaviti već danas na ovoj poveznici, a članovi HURA-e i IAB-a Croatia pri kupnji karata ostvaruju poseban popust od 25 %! Kod je moguće preuzeti javljanjem na [email protected].