Saznajte sve o komunikacijskim strategijama Europskog parlamenta danas od 16 sati!

Communicating Europe 2021 tema je novoga online razgovora Dana komunikacija s generalnim direktorom komunikacija Europskog parlamenta Jaumeom Duchom Guillotom – uključite se uživo u 16 sati.

Foto: Daina le Lardic/Europski parlament

Kako je Europski parlament (krizno) komunicirao tijekom početaka pandemije? Koji su zaključci proizašli iz prilagođavanja komunikacijskih strategija u uredima diljem Europe? Kolika je vrijednost društvenih mreža u prenošenju važnih poruka? Koji su ciljevi projekata koji podržavaju tržište kao što su #StrongerTogetherEU te platforma Zajednoza.eu?

Pitanja je mnogo – ali odgovori se kriju u današnjem razgovoru Jaumea Ducha Guillota, glasnogovornika i generalnog direktora komunikacija Europskoga parlamenta, i Kristine Laco, direktorice Komunikacijskog ureda Colić, Laco i partneri te članice Uprave HURA-e s početkom u 16 sati na Facebooku Dana komunikacija te Europskoga parlamenta.

Foto: Daina le Lardic/Europski parlament i Jurica Galoić/PIXSELL

U samo 30 minuta saznajte sve potrebne informacije i postavite ključna pitanja! Prijave nisu potrebne, dovoljan je samo jedan klik u točno 16 sati. Vidimo se!