Sporto konferencija o marketingu i sponzorstvu u sportu, popust za članove HURA-e

21. i 22. studenog 2013. u (S)Portorožu, održat će se 10. po redu Sporto regionalna konferencija o marketingu i sponzorstvima u sportu.

sporto21. i 22. studenog 2013. u (S)Portorožu, održat će se 10. po redu Sporto regionalna konferencija o marketingu i sponzorstvima u sportu. Za sve članove HURA-e, osigurana je niža cijena kotizacije koja iznosi 290 eura + PDV (redovna cijena je 390 eura + PDV).

SPORTO tim vjeruje u sport kao univerzalnu platformu koja spaja ljude bez jezičnih barijera i koja omogućava izgradnju brendova kao i povezivanje s ciljnim javnostima. Upravo stoga, konferencija udružuje regionalne i međunarodne stručnjake iz sporta i biznisa, marketinga, komunikacija, odnosu s javnošću, digitalnih medija … S respektabilnim predavačima i uz veliki broj sudionika, SPORTO konferencija je u svojim proteklim izdanjima postala platforma za razmjenu iskustava, znanja kao i druženje svih uključenih u rad na području sporta, sponzorstava i marketinga. Organizator konferencije je agencija S.V. – RSA Slovenija.

Sporto 2013 programske module možete pogledati OVDJE a prijavu možete ispuniti OVDJE