Tarik Filipović i gosti proslavili premijeru predstave “Ćiro”

U zagrebačkom satiričnom kazalištu Kerempuh održana je premijera predstave „Ćiro“ autora Tarika Filipovića.

Nakon predstave, Komunikacijski laboratorij i Chivas su za zvijezdu večeri organizirali veliku proslavu u društvu njegovih bliskih prijatelja i suradnika.

U satiričnom kazalištu Kerempuh pred hrvatskom publikom premijerno je izvedena predstava “Ćiro” koju potpisuju Tarik Filipović i Antonio Gabelić. Za proslavu premijere predstave, 20 godina na kazališnim daskama Kerempuha i Tarikovog 45. rođendana pobrinula se agencija za odnose s javnošću Komunikacijski laboratorij u suradnji s Chivasom.

Brojni prijatelji i suradnici okupili su se nakon predstave u zagrebačkom Bulldogu koji je bio u znaku prijateljstva, uspjeha i podrške. Uz suprugu Lejlu, neki Tarikovih gostiju bili su redatelj Vinko Brešan, glumac Amar Bukvić, voditelj Joško Lokas, glumac Rene Bitorajac, poduzetnica Suzy Josipović Redžepagić i neizostavni, legendarni nogometni trener Miroslav Ćiro Blažević.

Tarik Filipović, dugogodišnji ljubitelj Chivasa, svaki važniji životni događaj proslavi upravo uz taj premium škotski whiskey: “Kako to obično u životu biva, sve se uvijek poklopi kako treba. Bilo je ovo predivnih 20 godina tijekom kojih su nastale neke od najuspješnijih predstava na hrvatskoj kazališnoj sceni, a »Ćiro« je najnoviji komad na kojeg sam iznimno ponosan. A kad takve emocije možeš podijeliti s prijateljima, onda si najsretniji čovjek na svijetu”, izjavio je i zahvalio Chivasu i Komunikacijskom laboratoriju na organizaciji ove posebne, emotivne večeri.

Chivas kontinuirano potiče članove zajednice na pozitivno djelovanje u svijetu i dijeljenje uspjeha s okolinom. U skladu s Chivasovim duhom žive svi ljubitelji ovog vrhunskog whiskeya, pa tako i Tarikovi gosti koji svoja dostignuća i dragocjene trenutke rado dijele sa svojim prijateljima. Uz pomoć svojih brend ambasadora koji su redom istaknuti članovi zajednice, Chivas potiče pozitivne promjene u društvu i podsjeća da je uspjeh još vrjedniji kad se dijeli s drugima.