Tribina komunikacije s Billom Nicholsom

Visoka škola za odnose s javnošću i studij medija Kairos Zagreb organizira Tribinu komunikacije Kairos Krizno komuniciranje i Novi trendovi u struci odnosa s javnošću na kojoj će predavač biti dr. sc. Bill Nichols, voditelj Studija odnosa s javnošću i marketinga na Bucks New University u Uxbridgeu u Velikoj Britaniji.

VSKairosVisoka škola za odnose s javnošću i studij medija Kairos Zagreb organizira Tribinu komunikacije Kairos Krizno komuniciranje i Novi trendovi u struci odnosa s javnošću na kojoj će predavač biti dr. sc. Bill Nichols, voditelj Studija odnosa s javnošću i marketinga na Bucks New University u Uxbridgeu u Velikoj Britaniji. Tribina će se održati u četvrtak, 21. ožujka 2013. s početkom u 10:00 (Krizno komuniciranje) i 15:00 sati (Novi trendovi u struci odnosa s javnošću s osvrtom na stanje na tržištu OsJ  u Velikoj Britaniji) u dvorani „Aula Magna“ na Visokoj školi Kairos, Ilica 242, Zagreb (ulaz iz Domobranske ulice b.b.) 1 kat.

Dr. sc. Nichols vrsni je stručnjak koji ima tri desetljeća iskustva u međunarodnom marketingu i komunikacijama. Stručnjak je za tehnološki sektor i sektor poslovnih usluga a radio je i u Francuskoj, Indiji, SAD i Velikoj Britaniji. Svoje bogato poduzetničko iskustvo zaokružio je doktoratom iz područja marketinga usluga i upravljanja odnosima na uglednom Henley Business School  gdje je i gostujući predavač. Bucks New University-u pridružio se kao viši predavač marketinga 2009., te je bio proglašen „najinspirativnijim profesorom“ 2011. i 2012. a tamo je osnovao i razvio Sveučilišni Centar za istraživanje komunikacija u zdravstvu.

Tijekom svoje karijere bio je šef za publicitet kompanije Sir Clive Sinclair-a, odgovoran za promociju i organizaciju prodaje kućnih računala serije ZX. Vodio je i londonske urede vodećih američkih agencija za odnose s javnošću Edelman i HHCC. Vlastitu međunarodnu konzultantsku agenciju Whiteoaks za odnose s javnošću u području tehnologija, s uredima u Velikoj Britaniji, Francuskoj i Španjolskoj, pokrenuo je 1993. Ona je postala prvorangirana agencija za odnose s javnošću izvan Londona, za što je i dvaput nagrađen osvajanjem nagrade Lloyds Thames Valley za male kompanije (1998. i 1999.). Vodio je i pionirsku agenciju za digitalne komunikacije Locker Room, danas vodeću u branši. Savjetovao je klijente poput BT-a, IBM-a, Ingersolla, Tektronixa, Xerox-a i američku tehnološku tvrtku Autodesk, svjetsku Udrugu za GSM, Ured Zamjenika britanskog Premijera, indijsku IT tvrtku MBT (sada Mahindra Technology). Trenutačno je savjetnik jednog od vodećih britanskih odvjetničkih društava, te savjetnik za strategiju razvoja tri agencije za odnose s javnošću i jedne bliskoistočne vlade na području upravljanja ugledom.

Predavanja će se održati na engleskom jeziku uz simultani prijevod. Ulaz je slobodan. Ukoliko ste zainteresirani za sudjelovanje, svoj dolazak do 20. ožujka 2013. potrebno je potvrditi e-poštom na adresu [email protected].