Poznati novinari BalCannes žirija

Novinari koji dolaze iz svih zemalja BalCannesa odabrat će najzanimljivije radove u posljednje dvije godine koji će potom biti predstavljeni u programu Weekenda u subotu, 22. rujna iza 16 sati.

Ekrem Dupanović (Media Marketing, BIH), Sandra Babić (Lider, Hrvatska), Manja Ujčić Zrimšek (Marketing Magazin, Slovenija), Ivana Parcetić (Marketing Mreža, Srbija), Meliha Meli Ramusović (Atlas TV, Crna Gora) i Ljiljana Mitevska (Globus, Utrinski list, Makedonija), ugledni su novinari koji će odabrati 25 najzanimljivijih projekata ovogodišnjeg BalCannesa.

Novinari koji dolaze iz svih zemalja BalCannesa odabrat će najzanimljivije radove u posljednje dvije godine koji će potom biti predstavljeni u programu Weekenda u subotu, 22. rujna iza 16 sati. Ovaj jedinstveni pregled regionalnog tržišta jugoistočne Europe bit će odlična prilika pogledati neke od najboljih radova posljednjih godina pa vas pozivamo da nam se pridružite.

Osim ovih izdvojenih radova, sve prijavljene radove BalCannesa moći ćete pogledati na BalCannes izložbi koja će biti otvorena za vrijeme cijelog WMF-a u posebnoj dvorani.

Više informacija na www.balcannes.com.