INTERVJU: Kako spriječiti gomilanje zadataka i vratiti motivaciju – uči nas stručnjakinja za time management!

U ovoj neobičnoj godini postalo je sasvim uobičajeno da nam se krevet pretvori u privremeni ured – kome se još uopće da presvući iz pidžame? A dok se sakrivamo iza hrpe zadataka i pokušavamo dokučiti gdje nam je pobjegla motivacija za rad, za savjete o organizaciji vremena pitali smo Tish Mousell, nekonvencionalnu i zabavnu predavačicu koja treninge održava u nekima od najvećih svjetskih agencijskih mreža i kompanija.

Ona će u najnovijoj online radionici HOWtoWOW akademije 10. prosinca u samo dva sata polaznike naučiti planirati i prioritizirati radne zadatke pomoću samo šest efikasnih elemenata – a ako ste korisnik Mastercard® kartice, svoje mjesto na radionici možete rezervirati besplatno! U nastavku donosimo nekoliko kratkih savjeta koje nudi Tish, a kako se s njom možete družiti na radionici i naučiti mnogo više, saznajte na kraju teksta.

Ah, taj time management. Koja je najluđa izlika koju ste od polaznika svojih radionica čuli o tome zbog čega nemaju vremena?

Nemam vremena jer moram natjerati klijenta na odlazak u teretanu. Zaista? Ili: Zaboravio sam…

Kako spriječiti gomilanje zadataka bez kraja i beskonačnu to-do listu? Postoji li uopće način?

Pregledajte svoju to-do listu svake večeri, bez iznimke. Onda pokušajte posložiti prioritete; može li se nešto odgoditi? Može li vam netko pomoći?

Koji je najefikasniji način vraćanja koncentracije kada zapnete scrollajući društvenim mrežama?

Koncentrirajte se! Znate da želite! Ali uzmite pauzu za kavu jednom dnevno i iskoristite to vrijeme za provjeru društvenih mreža. Isključite obavijesti, zabranite si gledanje na mobitel dok radite, osim ako je riječ o poslovnim obavezama.

Home office iz kreveta – pogubno za radnu efikasnost ili ipak izvedivo?

Pokušajte sjediti uspravno, a ne u krevetu. Kada ste uspravni, lakše se koncentrirate.

Rad od kuće PRAVA je privilegija, barem povremeno. I izvrstan je za planiranje prioriteta.

Kako biste u jednoj riječi opisali zašto je dobra organizacija prijeko potrebna?

Trustable!!!!

 

Prave će se tajne time managementa dijeliti na samoj radionici, stoga ne propustite priliku pridružiti se 10. prosinca. Velik broj mjesta na radionici već je popunjen, stoga, ako ste korisnik Mastercard kartice, što prije posjetite www.priceless.com. Vaša Mastercard kartica će vam poslužiti samo za registraciju na platformu priceless.com, nakon čega ćete se na radionicu moći prijaviti potpuno besplatno.

Redovna je cijena radionice 1.490 kn + PDV, a ostali zainteresirani više detalja mogu pronaći na službenoj stranici HOWtoWOW akademije.