Organizacijske su ti vještine u malom prstu? Postani dio HURA-ina tima!

Ako si apsolvent/ica s viškom vremena, imaš studentska prava, pedantna si i organizirana osoba te se vidiš u komunikacijskoj behind-the-scenes akciji – pridruži se HURA-i kao Project Assistant (M/Ž)!

Ljeto je vrijeme za planiranje i realizaciju izvrsnih projekata – stoga smo u potrazi za osobom koja bi postala dio našega veselog i radišnog tima u ulozi Project Assistanta.

Ako si apsolvent ili apsolventica, imaš studentska prava te se smatraš pismenom, pedantnom i odgovornom osobom, čitaj dalje jer možda baš tebe čekamo. Važno nam je da imaš oko za detalje, smisao za organizaciju te da voliš timski rad. Posao uključuje pomoć i potporu u organizaciji raznih HURA-inih projekata – svega onoga što se događa iza kulisa kvalitetnih, uspješnih i zanimljivih inicijativa za komunikacijsku industriju – od tablica i logistike do komunikacije unutar tima i izvan njega.

U HURA-i možeš očekivati rad u jednom od najljepših ureda u Hrvatskoj, redovnu plaću svakog prvog u mjesecu, satnicu od 30 kn/h, potencijalne bonuse za dobre radne rezultate, pozitivnu radnu atmosferu, mogućnost stvaranja kontakata u komunikacijskoj industriji, priliku za učenje i profesionalni razvoj. A ako si kliknemo nakon što se bolje upoznamo, možda i nastavak suradnje.

Ako smo te zainteresirali, javi nam se na [email protected] sa svojim životopisom i motivacijskim pismom do 10. lipnja 2022. Čekamo te!

 

Više o HURA-i:

Organiziramo Dane komunikacija, nominirane među najbolje svjetske evente, i edukacije u vrijednosti od pola milijuna kuna godišnje, nagrađujemo najbolje na prestižnim natjecanjima, širimo utjecaj lobiranjem za interese struke, povezujemo se radi osnaživanja članica i jačamo ugled šireći dobar glas u medijima. Više o našim projektima ovdje.