ABOP i KUKU$ stižu na jubilarni deseti SoMo Borac

Deseto izdanje SoMo Borca u Zagrebu će 11. studenog okupiti regionalne stručnjake za digitalni marketing, a za dobru atmosferu na SoMo Partyju powered by Leanpay bit će zaduženi vrhunski glazbenici iz bendova ABOP (After je bolji od partija) i KUKU$.

ABOP već preko deset godina uspješno spaja elektronsku glazbu s nezaboravnim live koncertima, a žanrovsku širinu donosi im činjenica da su članovi potvrđeni instrumentalisti u popularnim domaćim bendovima. Osim njih, na pozornicu zagrebačke Hale stižu i popularni hrvatski treperi iz KUKU$-a u čijim će hitovima uživati posjetitelji SoMo Borca. Kao začetnici modernog zvuka na ovim prostorima poznati su u cijeloj regiji i iza sebe imaju više od 300 koncerata u Hrvatskoj i inozemstvu.

Ovogodišnji smo SoMo Borac, kako to i priliči jubilarnom izdanju, podigli na viši nivo, a zahvaljujući Leanpayu vrhunski ćemo se zabaviti u koncertima ABOP-a i KUKU$-a. Svi jedva čekamo 11. studenog kada ćemo u Zagrebu okupiti najjaču digitalnu zajednicu u regiji, istaknula je Ružica Vrdoljak Ličina, izvršna direktorica SoMo Borca.

Koncerti ABOP-a i KUKU$-a održat će se pod pokroviteljstvom Leanpaya, tvrtke koja svojim klijentima omogućuje digitalno plaćanje na rate bez potrebe za odlaskom u banku, papirologijom i kreditnom karticom.

Osim na SoMo Borac newsletteru, Facebooku, Instagramu, Linkedinu, i YouTubeu, novosti iz svijeta digitala moguće je pronaći i na SoMoCast podcastu dostupnom na platformama Youtube, Spotify, Deezer, Apple Podcasts i Google Podcasts.

SoMo Borac powered by Httpool najvažnija je regionalna nagrada za radove iz područja digitala. Jubilarna 10. dodjela nagrada održat će se 11. studenog u Zagrebu, budite dio događaja koji okuplja najveću digitalnu zajednicu na jednom mjestu i osigurajte svoju ulaznicu.