Ako baratate marketinškim iskustvom i stručnošću, postanite dio Effiejeva žirija

Stručnjaci za tržišno komuniciranje i ove godine imaju priliku postati članovima žirija natjecanja Effie Awards Croatia te svojim znanjem i iskustvom doprinijeti razvoju struke.

Pozivamo vas da se pridružite i sudjelujete u odlučivanju o najefikasnijim marketinškim projektima! Najbolje projekte i ove će godine odabrati žiri sastavljen od stručnjaka iz različitih područja industrije koji svojim sudjelovanjem pridonose konstantnom rastu kvalitete natjecanja koje je, prema istraživanju Ipsosa iz 2019., oglašivačima najvažnije u domaćoj industriji tržišnog komuniciranja.

Ako želite postati član žirija ili predložiti druge stručnjake koje smatrate kvalificiranima, pošaljite ispunjeni obrazac za nominaciju članova žirija na adresu e-pošte [email protected].

Hrvatsko izdanje natjecanja Effie već cijelo desetljeće slavi najbolje i najučinkovitije agencije i oglašivače koji su svojim izvanrednim rezultatima postali predvodnici tržišnog komuniciranja. Ovogodišnje, 11. izdanje natjecanja Effie osvježili smo uvođenjem četiriju novih kategorija, zbog čega se veselimo stručnjacima koji će svojim jedinstvenim pogledom na tržišnu komunikaciju dodatno doprinijeti procesu žiriranja.

Žiriranje je izuzetno važna uloga koja zahtijeva stručnost i predanost radu na ocjenjivanju prijavljenih projekata, zbog čega se od svih članova žirija očekuje da odvoje minimalno tri dana za sudjelovanje. Prijavnim se putem odabire samo dio kandidata, stoga možda nećemo biti u mogućnosti svim prijaviteljima ponuditi mjesto u žiriju.

Prijave su otvorene do 10. siječnja 2020. godine!