BalCannes (r)evolucija agencija na Weekend Media Festivalu

BalCannes panel o (r)evoluciji agencija s Davorom Bruketom, Reljom Jovićem, Mitjom Tuškejem, Danielom Ackermannom i Anđelkom Trpkovićem, održat će se 21.9. u 12:30 u glavnoj dvorani festivala.

Je li došlo vrijeme u kojem će agencija postati više od komunikacijskog alata, a tradicionalni modeli pružanja agencijskih usluga stvar prošlosti? Pod vodstvom stručnjaka iz regije, Davora Brukete (Bruketa&Žinić&Grey, Hrvatska), Relje Jovića (I&F McCann Grupa, Srbija), Mitje Tuškeja (Direct Media, Slovenija), Daniela Ackermanna (Degordian, Hrvatska) i Anđelka Trpkovića (Publicis One, Srbija) raspravljat će se o promjeni agencijske paradigme, kreativnosti i širenju agencijskog djelovanja prilikom kreiranja kampanje.

Dok se njihova kreativnost i strateško promišljanje najčešće traže tek u posljednjoj fazi razvojnog procesa koji podrazumijeva kreiranje oglasne kampanje, transformacija tržišta postupno redefinira ulogu kreativnih agencija i otvara vrata praksi gdje njihovo interveniranje u srž proizvoda tj. usluge postaje game changer.

Panel je organiziran od strane HURA-e u sklopu BalCannes revije na Weekend Media Festivalu s ciljem osvještavanja važnosti kvalitetne tržišne komunikacije te sa željom unaprjeđenja načina suradnje između agencija i oglašivača.

Na primjerima iz regije i svijeta, dođite na ovaj panel i saznajte kako napuštanje tradicionalnih modela unosi promjene u arenu agencijskog poslovanja, u kojoj ne opstaju oni najsnažniji ili najinteligentniji, već oni spremni na promjene.