Besplatna edukacija za članove HURA-e: Razgovarajmo o održivosti u digitalnom oglašavanju!

Pridružite se webinaru 7. travnja u 12 sati na kojem će se raspravljati o održivosti u industriji digitalnog oglašavanja. Taj je webinar prvi u nizu događanja u organizaciji IAB-a Europe kojima je u fokusu korporativna odgovornost i održivost.

Jeste li znali da je industrija digitalnog oglašavanja odgovorna za 2 % emisija ugljičnog dioksida? Što možemo učiniti kako bismo doprinijeli rješavanju tog problema? O odgovorima na to pitanje raspravljat će se na webinaru u organizaciji IAB-a Europe. Taj je webinar prvi u nizu događanja kojima je u fokusu korporativna odgovornost i održivost. Na ovom će webinaru IAB-ovi Daniel Knapp i Andrew Hayward-Wright pokrenuti raspravu o tome što uopće je održivost i zašto je ona relevantna za industriju digitalnog oglašavanja. Među ostalim, raspravljat će se i o načinima na koje industrija digitalnog oglašavanja može pristupiti problemu klimatske krize i razložiti što sve industrija digitalnog oglašavanja može učiniti kako bi pomogla osigurati održivu budućnost za naš planet.

Zatim će im se pridružiti panel industrijskih stručnjaka koji će raspraviti koji su sljedeći koraci i podijeliti što se u raznim područjima ekosustava može učiniti kako bi se riješio problem. Od kreativnog do programatskog sadržaja, sagledat će se kako svaki dio digitalne oglašivačke industrije može malim promjenama u svojem poslovanju danas potaknuti velike promjene u budućnosti.

Za kraj će se webinaru pridružiti Brian O’Kelly s prezentacijom o realizaciji digitalnog oglašavanja.

Online webinar održat će se 7. travnja u 12:00 sati, a za sudjelovanje se možete prijaviti ispunjavanjem prijavnog obrasca.