Besplatni seminar za članove HURA-e o poslovnim prilikama u sklopu natječaja financiranih iz EU fondova

Besplatni dvosatni seminar o poslovnim prilikama u sklopu natječaja financiranih iz EU fondova održat će se u organizaciji HURA-e, a cilj je seminara upoznati i educirati članove gdje mogu pronaći informacije o takvim natječajima te pristupiti potencijalnim novim klijentima.

HURA je proteklih godina za svoje članove organizirala seminar o prilikama za povlačenje sredstava iz europskih fondova, a u međuvremenu su se otvorile nove prilike za posredno uključivanje u europske natječaje. Naime, svaki europski projekt ima obaveznu komponentu komunikacije i vidljivosti koju korisnici europskih sredstava sve češće ugovaraju kao vanjsku uslugu.

Na seminaru će se upoznati s modalitetima pronalaženja poslova promidžbe i vidljivosti koje financira Europska unija u RH i diljem svijeta. Dio seminara bit će posvećen konkretnim primjerima recentnih natječaja, a predavačice će biti stručnjakinje Sandra Benčić (EU savjetovanje) s više od 15 godina iskustva u pripremi i provedbi EU projekata, predavačica na programu “Priprema i provedba projekata iz EU fondova” u Algebri te Nikolina Letić (LumeNNice d.o.o.) s desetogodišnjim iskustvom rada na programima i projektima financiranim iz EU fondova i dugogodišnjim iskustvom pomoći korisnicima EU sredstava u provedbi projekata i izvještavanju prema ugovornim tijelima.

Seminar će se održati 19. lipnja 2018. godine u prostorijama agencije Bruketa&Žinić&Grey s početkom u 9.00 sati, a prijavu na seminar možete predati putem e-maila na hura@hura.hr.