Besplatni webinar: How to prepare for market expansion in B2B

U suradnji s Googleom 14. siječnja u 13:00 sati SeekandHit organizira besplatni webinar na temu "How to prepare for market expansion in B2B".

Višegodišnjim iskustvom rada sa klijentima industrije u SeekandHitu primijetili su kako se mnogi B2B klijenti susreću sa sličnim problemima – ograničenom potražnjom, dugim kupovnim procesima proizvoda/usluga te poteškoćama u postavljanju ciljeva svojih kampanja.

Kako bi pomogli B2B tvrtkama u daljnjem radu i ekspanziji tržišta, udružili su se s Googleom i odlučili održati edukativni webinar na kojem će popričati o rješenjima koja su ponudili svojim B2B klijentima, načinima na koje su riješili probleme te ostvarenim ciljevima.

Googleovci će prezentirati situaciju na B2B tržištu na području CEE regije te dati uvid u alate koje mogu pomoći pri istraživanju novih tržišta, a u drugom dijelu webinara prezentirat će se case study klijenta koji je specijaliziran u softverskim rješenjima. Na njegovom primjeru ispričat će se način rješavanja B2B izazova te rezultata kroz adekvatan tracking i oglašavanje.

Webinar je na engleskom jeziku, a odvijat će se na Google Meetu. Svi zainteresirani trebali bi izvršiti prijavu na landing pageu jer je broj sudionika ograničen. Predavači su Ivan Frančešević i Adrianna Stanoch.

Ivan je voditelj marketinškog odjela u SeekandHitu preko 10 godina. Imao je priliku surađivati s više od 200 klijenata iz različitih industrija, a klijente poput Podravke, Valamara i Kiwi.com-a savjetuje o različitim aspektima digitalne strategije.

Adrianna je Startups & Apps Manager za CEE regiju u Googleu. U svom radu fokusira se na startupe s visokim potencijalom te im pomaže iskoristiti digitalna rješenja za poboljšanje poslovanja. Aktivno surađuje sa 60-ak tvrtki, a fokus joj je uglavnom na B2B startupovima, fintechu i gaming app developerima.

Prijaviti se možete na poveznici, a više informacija dostupno je i na Facebook eventu.