Bruketa&Žinić&Grey najbolje ocijenjeni od svojih klijenata

Kantarovo ispitivanje unutar Grey Europe mreže za WPP-ov Vantage program.

Sve agencije unutar Grey Europe mreže sudjeluju u redovitim istraživanjima zadovoljstva klijenata koje za WPP-ov Vantage program provodi Kantar, a sa svrhom kontinuirane brige o klijentima. Agencija Bruketa&Žinić&Grey dobila je u najnovijem istraživanju najviše ocjene klijenata za kvalitetu rada, vrijednost za novac i odnose s klijentima, dok su sve agencije unutar Grey Europe mreže postigle visoke prosječne ocjene.

Hrvatska agencija Bruketa&Žinić&Grey također je vrlo visoko ocijenjena u svim drugim kategorijama unutar upitnika, uključujući razumijevanje poslovanja klijenta, kvalitetu osoblja i rada, komunikacijsku učinkovitost i proaktivnost.

Autor: Domagoj Kunić

Maša Ivanov, direktorica za odnose s klijentima agencije Bruketa&Žinić&Grey ovako komentira rezultate: “Ovaj je upitnik vrlo koristan alat za dobivanje povratnih informacija od naših klijenata na transparentan način i u područjima koja su njima najvrjednija. Veseli nas kada i unutar grupe imamo odlične rezultate i pokazujemo da je ljudska osobnost još uvijek sastavni dio našeg rada. Dugoročna izgradnja povjerenja i zadovoljstvo dodatni su koraci koji pridonose kreativnim i učinkovitim kampanjama.”