“Change and disruption are inevitable, don’t be afraid!” – Louise Tingström poklanja vam prezentaciju s DK Talka

Predavanje i dalje možete pogledati na Facebook stranici festivala, a u nastavku preuzmite i Louisinu prezentaciju.

Communication is a management discipline, poručila je Louise Tingström na početku svoga DK Talks predavanja pod nazivom Embracing Change, Creating Opportunities: Communicating in disruptive times u srijedu na Facebooku Dana komunikacija. Predavanje je, uz sjajne reakcije, pogledano već gotovo osam tisuća puta, uz kontinuiranu aktivnost publike.

Kako je najavila čim se predstavila publici, ona ni u kom slučaju nije tradicionalna predavačica – a uz razgovor o zanimljivoj životnoj priči te bogatom poslovnom iskustvu koje se proteže od Formule 1, Visa Internationala i British Airwaysa do trenutne top pozicije savjetnice CEO-a UniCredit Grupe, ova stručnjakinja za strateške i financijske komunikacije svoje je predavanje, osim na krizno komuniciranje i promjene komunikacijskih pravaca, usmjerila i na još jedan aspekt komunikacije koji je ključan, a ovih dana često zanemaren.

Riječ je o internim komunikacijama te načinima koji i iz tog aspekta omogućuju dosljednost, stabilnost i visoku kvalitetu poslovanja. Prezentacija je obogaćena korisnim primjerima iz prakse, među kojima se našao i primjer platforme One UniCredit, koja svojim korisnicima nudi korisne i redovito ažurirane informacije o očuvanju fizičkog zdravlja, ali i o brojnim drugim privatnim i poslovnim aspektima koji su klijentima izrazito korisni, a komunikatorima zanimljivi kao primjer kvalitetne prakse.

Kao organizatori DK festivala, koji je pogođen krizom, ostajemo dosljedni u svojoj podršci tržištu i rastu komunikacijske industrije na način na koji to najbolje znamo – dijeljenjem znanja – stoga predavanje i dalje možete pogledati na Facebook stranici festivala, a tom je prilikom Louise s vama odlučila podijeliti i svoju prezentaciju, koju možete preuzeti na poveznici.