Članovi HURA-e pozvani na EACA Chats: Naučite kako transformirati poslovni model svoje agencije

Europska udruga društava za tržišno komuniciranje (EACA), čija je članica i HURA sa svojim agencijama, poziva članove na sudjelovanje u novom izdanju EACA Chatsa 28. lipnja.

Nakon uspješnog razgovora s Timom Williamsom o modelima prihoda, znamo da su alternativni modeli poslovanja hit tema u industriji. Stoga vas u srijedu, 28. lipnja u 10 sati EACA poziva na online razgovor s Caroline Johnson, suosnivačicom konzultantske tvrtke The Business Model Company (TBMC).

U novom izdanju EACA Chatsa saznat ćete kako transformirati poslovni model svoje agencije: svi će sudionici od Caroline Johnson dobiti praktične uvide, čuti primjere iz stvarnog života, kao i upoznati metode stvaranja kvalitetnih proizvoda i programa s novim komercijalnim principima.

Caroline Johnson suosnivačica je tvrtke The Business Model Company koja pronalazi i oblikuje nove poslovne modele za oglašivačke, marketinške i komunikacijske agencije. S TBMC-om surađuju glavne oglašivačke agencije te globalne neovisne i konzultantske tvrtke. Johnson ima 25 godina iskustva kao Management Consultant te neumorno razvija održivije poslovne modele za kreativnu marketinšku industriju.

EACA Chats format je koji obuhvaća prezentacije, webinare, panele i neformalne razgovore s gostima – stručnjacima, predavačima i čelnicima industrije iz cijelog svijeta. Sudjelovanje je za EACA-ine članice besplatno, a prijaviti se možete na ovoj poveznici.