Članovi HURA-e pozvani na EACA Chats: Naučite sve o efikasnom oglašavanju

Dok se snalazimo u kompleksnim suvremenim marketinškim pejzažima, ključno je razumjeti bit onoga što donosi komercijalni uspjeh. Gurdeep Puri, sa svojim stručnim znanjem o marketinškim i komercijalnim strategijama, podijelit će uvide koji povezuju tehničko znanje sa strateškom provedbom na novom izdanju EACA Chatsa koji će se održati 21. svibnja u 11 sati.

U fokusu će biti razvoj efikasnih marketinških aktivnosti, a webinar će osobito pomoći onima koji žele podići efikasnost svojeg branda, bilo da su na poziciji CEO-a, direktor marketinga ili dio kreativnog tima. U ovom će izdanju Gurdeep Puri, stručnjak za marketinšku efikasnost, ponuditi odgovore na sljedeća pitanja:

  • Zašto marketing mora dokazivati kreativnu vrijednost na komercijalnoj razini?
  • Kakva učinkovitost je potrebna marketinškim stručnjacima da bi imali veći utjecaj u Upravnom odboru i na vodećim pozicijama?
  • Kako prevladati neke podjele unutar naše industrije?
  • Kako povezati kreativno razmišljanje i njegovu provedbu u komercijalnim rezultatima?

Gurdeep Puri jedan je od osnivača tvrtke The Effectiveness Partnership koja je svojim klijentima pomogla u osvajanju čak 50-ak nagrada za efikasnost u industriji, diljem svijeta. Treninge održava  za natjecatelje Cannes Lionsa, kao i za krovne marketinške asocijacije poput EACA-e, IPA-e i APG-a, a radionicu je održao i na našem tržištu na HOWtoWOW akademiji.

Ovaj je webinar besplatan za sve članove HURA-e, a prijaviti se možete na poveznici.