Dentsu Croatia podržava Pride kroz kampanju sa suradnicima i partnerima

Agencija za marketinšku komunikaciju dentsu Croatia s ponosom najavljuje kampanju u kojoj se "dentsu & prijatelji" okupljaju kako bi podržali i proslavili Pride u Hrvatskoj.

Kampanja “dentsu & Friends” pokrenuta je kako bi zajedno s partnerima proslavili međunarodni i hrvatski mjesec ponosa. Pride je LGBTQ+ pokret u kojem se slavi različitost diljem svijeta. Ideja kampanje potječe iz dentsu Italije, gdje je prva kampanja “dentsu & Friends” provedena 2021. Dizajn za kampanju napravljen je u tvrtki dentsu.

Vizija i poruka Različitost sve čini lijepim, čak i oglas, iznimno je jednostavna, ali i vizual sa zastavom ponosa je dojmljiv i govori sam za sebe.

Dentsu je okupio brendove i organizacije za kampanju u Hrvatskoj koja traje u lipnju. Kao pobornici kampanje, pridružili su se Mastercard, Electrolux, Wiener osiguranje, Intersport, Kiehl’s, a cijela kampanja odrađena je pro bono.

COO dentsu Croatia, Vjekoslav Srednoselec prepoznaje da je raznolikost obvezujući faktor za poslovnu zajednicu na svim tržištima.

U dentsu vjerujemo da je naša snaga u različitosti. Predani smo poticanju raznolikog i uključivog okruženja za naše ljude i radu s našim klijentima i dionicima da budemo snaga za dobro u društvu, kaže Srednoselec.

U dentsu programu Social Impact postoje tri stupa: Održivi svijet, Digitalno dobro te Otvoreno društvo. Raznolikost je jedno od temeljnih načela poslovanja tvrtke na svih 145 tržišta diljem svijeta.

Posvećeni smo dugoročno održivoj promjeni u društvu, ali i unutar našeg poslovanja kako bismo osigurali kulturu poštenja, pravde i jednakosti za sve. Ponosni smo na ovu kampanju jer predstavlja dublje i autentičnije značenje koje nas Pride poučava: važnost, prihvaćanja različitosti, tvrdi Srednoselec.

Prilika i jednakost temeljno su pravo, a ne privilegija. Činjenica da velike tvrtke – koje se obično svakodnevno međusobno nadmeću kako bi pridobile pozornost tržišta – ovdje dijele isti prostor, šalje snažnu poruku. Kada se razlike slave, nezamislivi ciljevi se mogu postići.

O dentsu:

Dentsu je mreža dizajnirana za ono što slijedi, pomažući klijentima u predviđanju i planiranju budućih prilika u održivom gospodarstvu. Pristup poslovnoj transformaciji usmjeren na ljude, dentsu kombinira japansku inovaciju s raznolikom, globalnom perspektivom kako bi potaknuo rast klijenata i oblikovao društvo.

U jugoistočnoj Europi, dentsu pruža najbolja medijska i kreativna rješenja u Hrvatskoj, Rumunjskoj i Bugarskoj, a također pokriva i Albaniju, Bosnu i Hercegovinu, Kosovo, Crnu Goru i Sjevernu Makedoniju, Srbiju i Sloveniju.