Dentsu Hrvatska na novoj adresi: Prostor u srcu Zagreba za nagrađivanu agenciju

Jedna od najistaknutijih svjetskih grupa za marketinško komuniciranje, dentsu, promijenila je adresu ureda u Hrvatskoj. Uspješan rast tvrtke, uz priljev novih klijenata i projekata, doprinio je dolasku novih kolega te ukazao potrebu za većim prostorom, pa je dentsu preselio u SquareOne, jedinstveni radni prostor u centru Zagreba.

Ovaj ured prvi je u Hrvatskoj koji nudi cijeli kat posebno rezerviran za žene, uz dodatak sadržaja prilagođenim njihovim potrebama – jedan je od njih je dječja igraonica, gdje se nudi mogućnost subvencioniranja samohranih majki i majki djece s teškoćama u razvoju.

Prošlog ljeta dentsu je proslavio 120. rođendan, konstantno se razvija i radi na inovacijama, pa je tako prošle godine potpisana i Povelja o raznolikosti koja postavlja različitost, jednakost i inkluzivnost kao prioritet za budućnost.

COO dentsu Hrvatska Vjeko Srednoselec gleda na promjenu lokacije kao novu mogućnost za još veći rast: Zaista sam sretan što smo u mogućnosti ponuditi novi radni prostor našem timu. Vodstvo dentsu Croatia čvrsto vjeruje kako će ovaj kreativni prostor poslužiti kao inspiracija za nove ideje.

Budući da dentsu vjeruje kako je život prekratak za dosadne urede, preseljenje je početak godine učinilo boljim.