Dentsu Hrvatska osvojio nagradu “Friendly Workplace Global 2023”

Dentsu Hrvatska nagrađen je priznanjem "Friendly Workplace Global 2023". Ovo priznanje potvrđuje predanost njegovanju moderne i inkluzivne organizacijske kulture, koja odražava univerzalne vrijednosti koje odjekuju u cijeloj organizaciji.

Nagrada “Friendly Workplace Global 2023” odaje priznanje tvrtki dentsu za izvanredna postignuća u nekoliko ključnih područja, posebice posvećenosti otvorenoj komunikaciji i davanju prioriteta ljudima, kao i održavanju transparentnosti u svojim informacijskim politikama.

Dentsu je uspješno njegovao duh kreativnosti i inovativnosti iskorištavanjem potencijalne raznolikosti svojih ljudi, timova i kultura unutar svog međunarodnog radnog okruženja. Nagrada također potvrđuje predanost tvrtke pružanju društvenog utjecaja i stalnom radu na poboljšanju društva u cjelini. Službena potvrda Odbora za dodjelu nagrada stigla je zajedno s priznanjima za ostale dentsu tvrtke u regiji jugoistočne Europe – Bugarskoj i Rumunjskoj.

Komentirajući priznanje, Maria Grachnova, izvršna direktorica dentsu Southeast Europe, izrazila je zahvalnost, rekavši: Duboko smo počašćeni što smo primili nagradu ‘Friendly Workplace Global 2023’ u sve tri naše zemlje – Hrvatskoj, Rumunjskoj i Bugarskoj. Ovo priznanje je dokaz naše nepokolebljive predanosti izgradnji organizacijske kulture koja nadilazi granice i njeguje pozitivne odnose među timovima. To će nas dodatno motivirati da nastavimo naše putovanje prema izvrsnosti i inovacijama, kako lokalno tako i regionalno.

Nagrada “Friendly Workplace Global 2023” dodjeljuje se organizacijama koje pokazuju izvrsnost u organizacijskoj kulturi, komunikaciji ljudskih resursa, transparentnosti i društvenoj odgovornosti. Nagrada slavi tvrtke koje daju prednost dobrobiti svojih zaposlenika i promiču pozitivno, uključivo i suradničko radno okruženje.

O dentsu  

Dentsu je mreža dizajnirana za ono što slijedi, pomažući klijentima u predviđanju i planiranju budućih prilika u održivom gospodarstvu. Pristupom poslovnoj transformaciji usmjerenoj na ljude, dentsu kombinira japansku inovaciju s raznolikom, globalnom perspektivom kako bi klijentima donio poslovni rast i oblikovao društvo za bolje sutra.

U jugoistočnoj Europi, dentsu pruža najbolja medijska i kreativna rješenja u Hrvatskoj, Rumunjskoj i Bugarskoj, a također pokriva i Albaniju, Bosnu i Hercegovinu, Kosovo, Crnu Goru i Sjevernu Makedoniju, Srbiju i Sloveniju.