Dođite na HR.WEEKEND Warm Up i poslušajte panel o inkluziji stranih zaposlenika

Ususret HR.WEEKEND-u, festivalu ljudskih potencijala, koji se ove godine održava prvi put, Degordian organizira HR.MEETUP Warm Up. Zato rezervirajte četvrtak, 31. 8. i poslušajte panel o uključivanju stranih zaposlenika u tvrtke u Hrvatskoj.

U mnogim industrijama nedostaje stručne radne snage. Slobodna radna mjesta često popunjavaju strani radnici, a očekuje se da će situacija u tom smislu i u budućnosti ostati slična, tj. da će broj stranih zaposlenika u Hrvatskoj samo rasti. Stoga se valja pozabaviti ovom temom, obratiti pažnju na dobre prakse u pojedinim tvrtkama te naučiti ponešto od izazova s kojima su se one susretale.

Tako će odgovore na pitanje kako uključivanje stranih zaposlenika utječe na poslovanje tvrtki u Hrvatskoj s vama podijeliti Antea Popović, Group HR Director u Victous Group i Ozren Tabaković, Employer Branding & CSR Manager u Rimac Technology. Razgovor će moderirati Marija Kordić Zovko, HR Consultant u tvrtki Unsush.

U raspravu će se uključiti i Stethoscope, alat uz pomoć kojeg će se predstaviti podaci koji su relevantni za ovu temu, a koji su prikupljeni upitnicima Stethoscope i My Stethoscope. Nakon službenog dijela panela slijedi druženje i umrežavanje uz hranu i piće sponzora.

Prvo izdanje HR.MEETUP-a posjetilo je stotinjak stručnjaka, stoga požurite rezervirati svoje mjesto ispunjavanjem obrasca na linku, a četvrtak, 31. 8. u 18 sati rezervirajte za Slavonsku 6 i HR.WEEKEND Warm Up!