Ekskluzivno za članove HURA!-e: Radionica s vodećim stručnjakom za pitchiranje i pricing Blairom Ennsom

Jednog od najvećih stručnjaka današnjice na teme pitchiranja i pricinga Blaira Ennsa članovi HURA-e imali su priliku upoznati i od njega učiti uživo na rovinjskom CEO eventu u Grand Hotelu Park, a sada HURA! u suradnji s EACA-om ponovno omogućuje svim članicama i zaposlenicima agencija članica da uče od Blaira u formatu online webinara koji će biti dostupan samo članovima HURA-e i to besplatno.

Blairu Ennsu, autoru bestsellera Win Without Pitching, cilj je pomoći kreativnim profesionalcima diljem svijeta da povećaju svoju zaradu, a primjenjujući njegova Pricing Creativity načela, pravila i principe, prosječna firma može povećati svoje prihode za cak 5 %. Svojim jedinstvenim pogledom na naplatu, prodaju i pregovaranje, Enns ću u webinaru govoriti o tome kako naplatiti vrijednost (value) umjesto inputa ili outputa, kako se udaljiti od praćenja i prodaje vremena, kako uskladiti razvoj s cijenama vrijednosti te kako zaobići vlastite zapreke i naplatiti više.

Neke ključne točke webinara uključuju:

  • Kako naplatiti vrijednost umjesto inputa ili outputa
  • Kako prijeći s prijedloga od 50 stranica na prijedloge s jednom stranicom
  • Kako se odvojiti od praćenja i prodaje vremena
  • Kako prevladati vlastite mentalne prepreke za veću naplatu

Webinar će se održati 15. lipnja s početkom u 15:00 h i previđenim trajanjem 90 minuta, na temu Pricing Creativity, a dobra vijest je da zbog online formata na radionici možete sudjelovati u velikom broju pa pozovite vaše kolege iz agencije, jer radi o stvarno rijetkoj i posebnoj prilici.

Pripremite svoja pitanja i priključite se ovoj radionici koju HURA! u suradnji s Europskom udrugom društava za tržišno komuniciranje (EACA) organizira ekskluzivno za članice te ne propustite priliku steći nezamjenjiva znanja i osnažiti svoje vještine.