Eurobest najavio predsjednike žirija

Festival kreativnosti Eurobest otvorio je prijave za sve koji pomiču granice kreativnosti, a sada znamo imena dvanaest predsjednika žirija koji će nagraditi najbolje kreativne radove iz cijele Europe.

Kao i svake godine, Eurobest slavi izvanrednu kreativnost i nagrađuje kreativne projekte koje ocjenjuju pomno izabrane skupine kreativnih lidera čija stručnost, vještine i talenti uvelike doprinose prestižu natjecanja. Festival je objavio imena dvanaest predsjednika žirija ovogodišnjeg natjecanja koji će pomoći svojim skupinama žirija da nagrade najbolje europske kreativce. Upoznajte se s predsjednicima žirija ovdje.

Novost je što će ove godine članovi žirija ocjenjivati projekte iz raznih gradova diljem Europe. Eurobest je uložio velike napore kako bi prilagodio svoj rigorozni proces žiriranja za online domenu, pritom vodeći računa o zadržavanju svih važnih elemenata cijelog procesa – uključivosti, pravednosti i višesatnim raspravama o projektima. Na taj će se način svakom prijavljenom projektu dati puno vremena i truda, što najbolji kreativni radovi Europe itekako zaslužuju.

Prijavite svoje radove kako biste dobili priliku za osvajanje jedne od najprestižnijih nagrada za kreativnost u cijeloj Europi. Drugi prijavni rok završava 8. listopada, a za više informacija o prijavama posjetite službene internetske stranice Eurobesta.