Hladnjaci kao umjetnička djela u kreativnoj interpretaciji Real grupe

Lansirana prva image kampanja za premium brend Liebherr.

Kvaliteta, dizajn i inovacija najbolje opisuju Liebherr hladnjake i zamrzivače. Više od 60 godina Liebherr je specijaliziran za proizvodnju inovativnih rashladnih uređaja iznimno visoke kvalitete koji privlače svojom funkcionalnošću i bezvremenskim dizajnom. Tvrtka GEMMA B&D, generalni zastupnik niza premium brendova među kojima je i Liebherr, odlučila je napraviti iskorak u komunikaciji Liebherr asortimana te je pod kreativnim vodstvom agencije Real grupa lansirana prva image kampanja za Liebherr na ovom području.

Kroz ovu kampanju htjeli smo istaknuti neke ključne karakteristike koje dobivate uz Liebherr, a najbitnija je svakako kvaliteta. Ponuda brenda je velika i imamo hladnjake za svaku kuhinju i sve potrebe, kao i vrhunske vinske hladnjake te zamrzivače što možete i pogledati u našem showroomu na Prisavlju 2.” – izjavio je Davor Jurčić, direktor tvrtke Gemma B&D.

Kreativni i produkcijski tim Real grupe predstavio je kroz kampanju Liebherr kao umjetnost tehnologije, inovacije, svjetla, dizajna …ukratko: kao umjetnost hlađenja.

“Za Liebherr kvalitetu znaju profesionalci i znalci. Mi smo željeli kreirati komunikaciju kojom ćemo širem segmentu potencijalnih kupaca predstaviti brend Liebherr i pozicionirati ga kao brend visokokvalitetnih i inovativnih hladnjaka. Umjetnost hlađenja komuniciramo metaforički: ne u klasičnom smislu, već kao vrhunsku tehnologiju rađenu sa strašću koja pobuđuje osjećaje. Vrhunsku kvalitetu i “hi-tech” osjećaj reklami daju igra svjetla i sjene, fokus na atraktivne detalje te posebna glazba i zvučni efekti. Žanrovska sličnost s “onim” reklamama koje volimo i koje se u svijetu povremeno pojave za premium automobile tipa BMW, Audi, Mercedes … namjerna je.” –  izjavili su iz kreativnog tima i dodali: “Zato su na snimanju bili angažirani i svjetski priznati redatelj Niels Thomsen i snimatelj David Carretero.”

Elegantan dizajn, posvećenost detaljima, izbor visokokvalitetnih materijala čine Liebherr odličnim odabirom za svaku kuhinju, prilagođen svakodnevnom korištenju. Visoka kvaliteta Liebherr dizajna nagrađuje se redovito međunarodnim nagradama kao što su red dot, iF product design i Good Design. GEMMA B&D uspješno posluje 25 godina te je specijalizirana za uvoz, distribuciju i prodaju bijele tehnike za renomirane europske i svjetske proizvođače bijele tehnike i profesionalne gastro opreme. Generalni su zastupnici za Hrvatsku, Sloveniju, Srbiju, Bosnu i Hercegovinu, Crnu Goru i Mađarsku za niz premium brendova. Osim za njemački brend Liebherr, zastupnici su i za Faber – jedan od najvećih svjetskih proizvođača kuhinjskih napa, Franke – vrhunski specijalizant u proizvodnji sudopera i slavina, kuhinjskih uređaja i profesionalnih automatskih kafe aparata te Manitowoc – najveći proizvođač ledomata u svijetu iz SAD-a.  Više na www.gemma.hr