I dalje možete nabaviti limitirani merch ovogodišnjih Dana komunikacija!

DK okuplja šaroliku skupinu kreativaca koja voli svojom pojavom ostaviti druge bez daha. Nakon puno brainstormanja i još više timskog rada u našoj DK tvornici, osmislili smo savršene modne komade uz koje ćete uvijek biti u festivalskom raspoloženju. Od limitiranih ručno rađenih Startas tenisica pa sve do najcool hoodica i savršeno krojenih majica – sve možete pronaći kod nas (u redu, nemamo hlače, ali računamo da ste ih svakako mislili odjenuti). U nastavku pogledajte što smo sve spremili za vas, a s narudžbama se slobodno javite na [email protected].

Startas tenisice FUCK STOP. LOVE START. – 30 €

Neka show počne. Napokon možete napraviti prvi korak s našim ručno rađenim unisex Startas tenisicama. Željeli smo da budu nosive i nakon festivala, pa će naš slogan FUCK STOP. LOVE START. svima pokazati da ste uvijek spremni za akciju.

Tenisice možete pronaći u veličinama od 37 do 44.

Majice s kapuljačom FUCK BRAIN. LOVE STORM. – 40€

Tražite savršeni dodatak za odjevnu kombinaciju koju ćete nositi prilikom stvaranja novog kreativnog projekta? Onda ste na pravom mjestu jer naša majica s kapuljačom nije samo udobna, već i savršena ravnoteža stila i poruke koju želimo prenijeti. Nemojte se bojati ući u oluju – možda vas to inspirira na genijalne nove ideje.

Ženske majice s kapuljačom dolaze u veličinama S, M i L, a muške u veličinama M, L i XL.

Majice kratkih rukava LOVE TEAM. FUCK WORK. – 20€

Svi se možemo složiti da volimo samo jedan dio timskog rada. Posao nas može ispuniti, ali zapravo je najvažnija ekipa koju svakog dana vidite u uredu – i naravno da smo to odlučili staviti na majice. Bez obzira na to nosite li ih na posao da pokažete što stvarno mislite ili u grad da privučete pažnju, naše majice LOVE TEAM. FUCK WORK. u svakom će slučaju pokrenuti razgovore. Ili ih možda prekinuti, ovisno o tome s kim razgovarate.

Unisex majice možete nabaviti u veličinama S, M, L i XL.

DK odjevne predmete možete kupiti javljanjem na [email protected].